Moon’s werkwijze

Iedereen heeft recht op een mooie huid.

moon-city-intake

stap 1

Het formulier wordt door jou zelf ingevuld, zodat wij heel snel kunnen kennis maken met jou, je huidtype en je wensen. Disbalans in voeding of levenspatroon die we kunnen opsporen en verbeteren.

Stap 2, Huidanalyse

Voorafgaand aan een behandeling willen we alles weten over je huid en over de factoren die van invloed kunnen zijn.
We inventariseren, scannen je huid en overleggen, daarna gaan we pas beginnen met de gezichtsbehandeling of de huidbehandeling.

meet en treat face mapping

Stap 3, Beauty target

Wat wil je verbeteren aan je huid?
Word de baas over je eigen huidverouderingsproces.
Wij brengen de huid in kaart, komen met antwoord en werken gezamenlijk naar een oplossing.

stap-3-behandeling
werkwijze

Optioneel, Vip klant

VIP behandelingen speciaal voor vaste klanten.
– Vaste klantenpas (persoonsgebonden) aanschaf VIP Pas voor € 2,50.
– Punten spaarsysteem op product aankoop en behandelingen.
– Per 400 punten op te nemen en de korting is dan € 20,-.
– 5% van uitgave bij Moon wordt opgespaard voor korting op productaankopen en cocon behandelingen.

Onze specialisten

Monique van Kouwen
Eigenaar, allround schoonheidspecialiste/ huid huidtherapeut, visagist, ontwikkelaar van methodes en modules en opleider.

Monique heeft om een nog betere schoonheidsspecialiste/ huidverbeteraar te worden en te zijn, verdieping gezocht door diverse opleidingen te volgen als o.a natuurgeneeskundige en acupuncturist. Mede door deze opleidingen heeft Monique een passie voor natuurlijke producten en methodes ontwikkeld die er voor gezorgd hebben dat er behandelingen zijn ontwikkeld die de huid ondersteunen, de huid in functie verbeteren en repareren. Alle huidbeelden kunnen door deze inzichten vanuit verschillende oogpunten bekeken worden. Alle behandelingen zijn duurzaam, er wordt met natuurlijke remedies gewerkt en naar de oorsprong van een probleem gezocht. Alle kennis van de afgelopen jaren is in behandelmethodes gestopt en zo zijn de unieke behandelingen van Moon City Spa ontstaan.

Monique van Kouwen

Eddy van Kouwen
Eddy van Kouwen
Eigenaar, zakelijk leider, proces technoloog

Eddy is vooral op de achtergrond actief binnen Moon. Samen met Monique heeft hij Moon City Spa opgericht, draagt hij zorg voor de administratie en de financiën en helpt hij bij het sturen en coachen van personeel en de voortgang van Moon City Spa.

Marilon Wielders
Salonmanager, allround schoonheidsspecialiste, visagist

Marilon heeft haar opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd aan het Thomas opleidingsinstituut in Den Bosch. In 2017 startte ze nog tijdens haar opleiding als stagiaire bij Moon City Spa, en is sindsdien gebleven. Inmiddels is Marilon een volleerde schoonheidsspecialiste en vervult ze, naast haar werk ‘aan de behandelstoel’ ook de functie van salonmanagers. ‘Mensen blij maken met huidverbeterende behandelingen en écht werkend huidadvies’, maakt voor Marilon elke werkdag tot een klein feestje.

Of u nu kiest voor een Zoner-behandeling, microneedling, acné behandeling of een van onze ander huidverbeterende behandelingen, Marilon helpt u – met een altijd stralende lach – op een prettige en professionele manier.

Onze specialisten - Marilon

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en zijn aan gesloten en erkend bij het SBB-beroeps onderwijs en bedrijfsleven. Wij leiden schoonheidsspecialisten op die de specialisaties nog aan het leren zijn. Deze schoonheidsspecialisten zijn al gediplomeerd en zijn net als onze medewerkers, vak fanaten die verder willen leren en zich willen specialiseren.

mb-logo
MB - Bedrijfskundig Marketing Advies

Omdat we niet alles zelf kunnen, visie uit willen dragen, het liefste onze dromen leven en graag met professionals samenwerken hebben wij voor het enthousiaste team van MB – Bedrijfskundig Marketing Advies gekozen.
Zij zorgen ervoor dat wij bezig kunnen zijn met wat we het allerliefste doen.