Schoonheidsspecialist Tiel

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist in Tiel? Bij Moon City Spa ben je van harte welkom. Je kan bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zowel huid verzorgende- als huid verbeterende behandelingen. Je wordt geholpen door een van onze vier enthousiaste en professionele schoonheidsspecialisten. Wij zorgen er altijd voor dat je wensen en behoeftes gehoord worden, en dat je heerlijk tot rust komt tijdens een van onze diverse behandelingen.

Onze behandelingen

Moon City Spa biedt verschillende behandelingen. Zoals effectieve en ontspannende gezichtsbehandelingen. Onze gezichtsbehandelingen zijn volledig afgestemd op de behoeften van jouw huid. Hierbij passen wij diverse behandelingstechnieken toe voor een optimale verzorging. Alleen het beste voor jouw huid.

Daarnaast kan je ook voor een ontspannende lichaamsmassage bij ons terecht. Onze ontspannende lichaamsmassage zorgt ervoor dat je lichaam ondersteund wordt in het zuiveren van afvalstoffen. Onze massages hebben dus niet alleen effect op het uiterlijk, maar ook op het innerlijk. Ook onze cup massage is erg populair. Ontdek gauw alle voordelen en positieve effecten.

Wil je juist een verzorgende behandeling voor je handen en voeten? Ook dan kan je bij ons een afspraak maken. Dit soort behandelingen doen wij bij Moon City Spa namelijk erg vaak. Geniet van volledige ontspanning op onze loungebank en ervaar onze verzorgende behandeling onder het genot van een drankje.

Schoonheidsspecialist Tiel

Wij hechten veel waarde aan natuurlijke producten. Wij garanderen dan ook dat de producten in onze schoonheidssalon volledig natuurlijk zijn. De producten bevatten geen kunstmatige stoffen. Alleen maar ingrediënten die de verzorging van jouw huid bevorderen.

Bij ons sta je op nummer 1. Wij luisteren naar je wensen en maken in overleg met jou een persoonlijk behandelprogramma. Hierdoor kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij heten je graag van harte welkom in onze schoonheidssalon in Tiel. Hopelijk tot gauw!

Moon City Spa is gevestigd in Culemborg en is er dus voor de gehele regio, van Leerdam tot Geldermalsen.