Schoonheidsspecialist Leerdam

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in de regio van Leerdam? Dan ben je bij Moon City Spa op de juiste plek. Wij heten u van harte welkom!

Wij merken dat het enorm van belang is dat je lekker in je vel zit en jij hierin kunt stralen. Veel mensen die vaker bij ons komen merken dat zij hierdoor beter presteren omdat zij meer energie krijgen.

Ook is het van groot belang dat u weet wat er in de producten zit die u gebruikt. Naast de brede keuze in behandeling die wij bieden, kunnen wij u hierin ook voorzien van advies. Zo weet u wat u smeert!


Onze specialismes

Wij bij Moon City Spa zijn niet alleen expert in behandelingen voor het gezicht (inclusief acne), maar ook in behandelingen voor het lichaam. Denk hierbij aan massages, maar ook aan behandelingen die problemen oplossen. Eén van de vele opties is de cup massage. Hiermee ga je onder andere cellulitis tegen. Hierbij wordt het stugge bindweefsel losser gemaakt. Zo voert je huid afvalstoffen op een natuurlijke wijze af.

Bij Moon City Spa zijn we expert in acne behandelingen. Vaak helpen standaard schoonheidsspecialisten en behandelingen niet. Pas bij kennis over de oorzaak is het mogelijk om acne af te laten nemen of zelfs te stoppen. Moon City Spa schoonheidsspecialist in regio Leerdam is officieel erkend als specialist op het gebied van acne. Dat betekent dat je via je zorgverzekering een deel van je kosten terug kunt krijgen.

Maar ook wanneer je op zoek bent naar een schoonheidssalon in regio Leerdam die je handen en voeten bekwaam kan behandelen, zit je bij ons goed. Behandelingen voor hand en voet doen we bij schoonheidsspecialist Moon City Spa vaak en onze expert medewerkers maken er een ware belevenis van! Kom helemaal tot rust op onze loungebank en geniet van je behandeling met een lekker drankje erbij.
Schoonheidsspecialist regio Leerdam

Ook over de staat van je huid hoef je je geen zorgen te maken: de specialisten maken gebruik van natuurlijke producten. Omdat de klant altijd voorop staat, doen we er alles aan om je zo goed en professioneel mogelijk te helpen. Jij bepaalt zelf hoe en wat en kiest de duur van je behandeling. Waardoor je weet dat we naar jouw wensen luisteren. We heten je graag welkom bij dé schoonheidsspecialist in regio Leerdam!

Naast regio Leerdam zijn we er ook voor de regio Geldermalsen en Tiel. Moon City Spa is namelijk gevestigd in Culemborg.