Schoonheidsspecialist Leerdam

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in de regio van Leerdam? Dan ben je bij Moon City Spa op de juiste plek. Wij heten u van harte welkom!

Wij merken dat het ontzettend belangrijk is dat je lekker in je vel zit en jij hierin kunt stralen. Veel mensen die vaker bij ons langskomen merken namelijk dat zij hierdoor beter presteren omdat zij meer energie krijgen.

Bovendien is het erg belangrijk dat u weet welke ingrediënten de producten bevatten die u gebruikt. Naast de brede keuze in behandeling die wij bieden, kunnen wij u hierin ook voorzien van advies. Zo weet u wat u smeert!


Onze specialismes

Wij bij Moon City Spa zijn niet alleen gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen (inclusief acne), maar ook in lichaamsbehandelingen. Denk hierbij aan massages, maar ook aan lichaamsbehandelingen die problemen oplossen. Eén van de vele opties is de cup massage. Hiermee ga je onder andere cellulitis tegen. Doordat het stugge bindweefsel hiermee losser wordt gemaakt om zo op een natuurlijke wijze de afvalstoffen af te voeren.

Bij Moon City Spa zijn we gespecialiseerd in acne behandelingen. Vaak helpen reguliere schoonheidsspecialisten en behandelingen niet. Omdat pas met echte kennis over de oorzaken, de acne vermindert en zelfs verdwijnt. Moon City Spa schoonheidsspecialist in de regio van Leerdam is officieel erkend als specialist op het gebied van acne. Dat betekent dat je via je zorgverzekering een deel van je kosten terug kunt krijgen.

Maar ook wanneer je op zoek bent naar een schoonheidssalon in de buurt van Leerdam die je handen en voeten bekwaam kan behandelen, zit je bij ons goed. Behandelingen voor hand en voet doen we bij schoonheidsspecialist Moon City Spa vaak en onze vakkundige medewerkers maken er een ware belevenis van! Kom helemaal tot rust op onze loungebank en geniet van je behandeling met een lekker drankje erbij.


Schoonheidsspecialist regio Leerdam

Ook over de staat van je huid hoef je je geen zorgen te maken: de specialisten maken gebruik van natuurlijke producten. Omdat de klant altijd voorop staat, doen we doen er alles aan om je zo goed en professioneel mogelijk te helpen. Jij bepaalt zelf hoe en wat en kiest de duur van je behandeling. Waardoor je weet dat we naar jouw wensen luisteren. We heten je graag welkom bij dé schoonheidssalon van de regio Leerdam!