Schoonheidsspecialist Geldermalsen

Op zoek naar schoonheidsspecialist Geldermalsen? Dan ben je bij Moon City Spa aan het juiste adres. Met enthousiasme verwelkomen wij je in onze salon in Culemborg!

Onze specialismes

Wij bij Moon City Spa zijn niet alleen gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen (inclusief acne), maar ook in lichaamsbehandelingen. Denk hierbij aan massages, maar ook aan probleemoplossende lichaamsbehandelingen. Eén van de vele opties is de cup massage, waar je onder andere cellulitis mee tegengaat. Het stugge bindweefsel wordt hiermee losser gemaakt om zo op een natuurlijke wijze de afvalstoffen af te voeren.

Bij Moon City Spa, schoonheidsspecialist Gelddermalsen, zijn we gespecialiseerd in acne behandelingen. Vaak helpen reguliere schoonheidsspecialisten en behandelingen niet, pas met echte kennis over de onderliggende oorzaken kun je de acne verminderen en zelfs laten verdwijnen. Moon City Spa, schoonheidsspecialist Geldermalsen, is officieel erkend als specialist op het gebied van acne. Dat betekent dat je via je zorgverzekering een deel van je behandelkosten terug kunt krijgen.

Maar ook wanneer je op zoek bent naar schoonheidsspecialist Geldermalsen die je handen en voeten professioneel kan behandelen, zit je bij ons goed. Hand- en voetbehandelingen doen we bij Moon City Spa, schoonheidsspecialist Geldermalsen, vaak, en onze gespecialiseerde medewerkers maken er een ware belevenis van! Kom helemaal tot rust op onze loungebank en geniet van je behandeling met een lekker drankje erbij.Schoonheidsspecialist Geldermalsen gelegen in Culemborg

Ook over de gesteldheid van je huid hoef je je geen zorgen te maken: de schoonheidsspecialisten maken gebruik van natuurlijke producten. De klant staat altijd voorop en we doen er graag alles aan om je zo goed en professioneel mogelijk te helpen. Jij bepaalt zelf hoe en wat, kiest de duur van je behandeling en je weet dat we naar jouw wensen luisteren. We verwelkomen je graag bij schoonheidsspecialist Geldermalsen en omstreken, gelegen in Culemborg!

Moon City Spa; wij zijn er niet alleen als schoonheidsspecialist Geldermalsen, maar ook voor iedereen in regio Culemborg, Tiel en Leerdam.