Wimper extensions laten zetten

Wake up met make up

“Subtiel en liefelijk zoals Audrey Hepbrun of juist glamourous als Marilyn Monroe: Er is een passende wimper voor iedereen. Altijd prachtige, lange wimpers ”

Het is mogelijk: op elk moment fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Zacht en natuurlijk

Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardige zijde, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.

Hoe lang blijft het zitten?

De zijden wimpers blijven 3-4 weken zitten. De natuurlijke wimpers wisselen om de 6-8 weken dus daarna zijn de extensions sowieso uitgegroeid. U krijgt na de behandeling een borsteltje mee om uw wimpers mee te borstelen.U dient ’s ochtends en ’s avonds de wimpers goed te borstelen zodat de extensions niet gaan verkleven.

Prijzen

Nieuwe set wimpers one by one: € 60,-
Refil behandeling: gemiddeld binnen 2 weken one by one € 34,50
Refill behandeling: gemiddeld binnen 3 weken € 39,-
Verwijderen van de wimpers € 20,-
Verwijderen in combinatie met een nieuwe set € 15,-
Wij verwijderen enkel wimpers die geplaatst zijn in onze salon.

Extra mogelijkheden

Wilt u meerdere behandelingen uitvoeren maar heeft u weinig tijd? U kunt bij ons ook terecht voor combi-behandelingen.Wanneer u voor de wimpers komt kan u tegelijkertijd de volgende behandelingen ondergaan:

behandeling-wenkbrauwen

Mini verzorgende facial van 30 minuten

Mini verzorgende facial van 30 minuten € 40,-
behandeling-wenkbrauwen

Verzorgende facial van 45 minuten

Verzorgende facial van 45 minuten € 56,50
behandeling-wenkbrauwen

Epileren wenkbrauwen

Epileren wenkbrauwen € 9,50

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Leerdam.