slimline pod

SlimLine Pod

Bij Moon City Spa kun je terecht voor een behandeling in de SlimLine Pod. De SlimLine Pod is een geavanceerde spa capsule met een groot aantal mogelijkheden. Een behandeling in de SlimLine capsule is de ultieme manier om gewicht te verliezen. Afvallen is nog nooit zo simpel geweest.
De unieke technologie in de SlimLine Pod zorgt ervoor dat de stofwisseling van je lichaam verhoogd wordt, waardoor (beginnend) overgewicht op een effectieve manier aangepakt wordt. De SlimLine Pod is de ideale aanvulling op uw huidige schoonheidsbehandelingen, lichaamsoefeningen en dieet.

Voordelen van een SlimLine Pod behandeling

Een behandeling in de SlimLine Pod neemt enorm veel voordelen met zich mee. Naast het feit dat gewichtsverlies gestimuleerd wordt, zorgt de capsule voor een jongere en strakkere huid. En dat terwijl je jezelf helemaal ontspant.
De behandeling met de SlimLine Pod zorgt óók voor een optimale ontgifting. Daardoor worden gifstoffen die in het lichaam aanwezig zijn uit uw lichaam verwijderd. En dat is niet alles: de SlimLine Pod is ook hét apparaat als het gaat om het verminderen van vochtophopingen.
Ook zal met behulp van de SlimLine Pod de huidstructuur verbeterd worden en nemen klachten met betrekking tot o.a. spierpijn af. Verder hebben eerdere behandelingen in de capsule uitgewezen dat de SlimLine Pod voor een vermindering van stressgerelateerde klachten kan zorgen.

Duur van een SlimLine Pod behandeling

De SlimLine Pod behandeling duurt exact dertig minuten. In deze dertig minuten kunt u heerlijk ontspannen en zal de zeer effectieve behandeling in gang gezet worden.
Voordat u aan de SlimLine Pod kuur begint zal er een intakegesprek plaatsvinden met één van onze medewerkers. Deze medewerker zal samen met u een passend behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te behalen.
De SlimLine Pod kan met recht een alles-in-een apparaat genoemd worden waarmee u een totale behandeling ondergaat tegen een aantrekkelijke prijs! Maak nu nog een afspraak bij Moon City Spa en ervaar het positieve effect van de geavanceerde capsule!