slimline pod

SlimLine Pod

Bij Moon City Spa kan je terecht voor een behandeling in de SlimLine Pod, een geavanceerde spa capsule met een legio aan mogelijkheden. Een behandeling in de SlimLine capsule is de ultieme manier om gewicht te verliezen en afvallen is niet eerder zo simpel geweest.

De unieke technologie in het apparaat zorgt ervoor dat de stofwisseling in je lichaam wordt verhoogd, waardoor (beginnend) overgewicht effectief de kop wordt ingedrukt. De SlimLine Pod is de ideale aanvulling op uw huidige schoonheidsbehandelingen, lichaamsoefeningen en dieet.

Voordelen van een SlimLine Pod behandeling

De voordelen van een behandeling in de Slimline Pod zijn enorm groot. Naast het feit dat gewichtsverlies wordt gestimuleerd, zal de capsule terwijl je geheel ontspant ook voor een jongere en strakke huid zorgen.

De behandeling met de SlimLine Pod zorgt óók voor een optimale ontgifting, zodat de opgebouwde gifstoffen uit uw lichaam verwijderd worden. En dat is niet alles: Zo is de Slimline Pod hét apparaat als het gaat om het verminderen van vochtophopingen.

Ook zal de huidstructuur verbeterd worden en nemen spierpijn klachten af. Verder hebben eerdere behandelingen in de capsule uitgewezen dat de SlimLine Pod voor een vermindering van stressgerelateerde klachten kan zorgen.

Duur van een SlimLine Pod behandeling

De SlimLine Pod behandeling duurt exact dertig minuten. In deze dertig minuten kunt u heerlijk ontspannen en zal de zeer effectieve behandeling in gang gezet worden.

Voordat u aan de SlimLine Pod kuur begint zal er een intakegesprek plaatsvinden met een van onze medewerkers. Deze medewerker zal samen met u een passend behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te behalen.

De SlimLine Pod kan met recht een alles-in-een apparaat genoemd worden waarmee u een totale behandeling ondergaat tegen een aantrekkelijke prijs! Maak nu nog een afspraak bij Moon City Spa en ervaar het positieve effect van de geavanceerde capsule!