×

  • Voorkeursdag:
  • Selecteer behandeling:

Manicure & Pedicure

Neem plaats bij onze Voet en Hand Spa. Professionele hand- en voetbehandelingen worden hier een ware belevenis. Je zakt weg op onze heerlijke loungebank met een drankje (wijntje) en een magazine binnen handbereik en ondertussen worden je handen en voeten tot in de perfectie verzorgd.

Wat is Shellac

Shellac is een dunne kleurlak die uithardt onder de uv-lamp. Daardoor blijft de kleur tot twee weken zitten, zonder af te bladderen of de natuurlijke nagel te beschadigen. Shellac is de nieuwste innovatie van CND. Het is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen.


manicure-spa-hand

Spa hand treatment

Mooie handen
Complete shellac nagel behandeling, met een lak die gegarandeerd 2 weken blijft zitten. Vijlen van de nagels, nagelriembehandeling en afsluiting met scrub en een thuisadvies.

Spa hand treatment 39,50
manicure-pedicure

Spa feet treatment

Mooie voeten
Complete shellac nagel met voetbehandeling die gegarandeerd 3 weken blijft zitten. Voetbad met zouten, knippen nagels, nagelriembehandeling, eeltbehandeling en shellac op de nagels.

Spa feet treatment 45,-
manicure-pedicure

Pedicure basis behandeling

Verzorgde voeten
Pedicure basis behandeling: nagels knippen, verzorging van (schimmel)nagels, verwijderen van eelt met gespecialiseerde freesmachine, likdoorn verwijderen, het behandelen van ingegroeide nagel en voetverzorgingsadvies geven.

Optioneel: Shellac behandeling na de pedicure basisbehandeling voor 35,-

Pedicure basis behandeling 30,-
manicure-pedicure

Pedicure uitgebreid

Verzorgde voeten
Uitgebreide behandeling met een voetbad, een voetscrub en een voet/onderbeenmassage.

Optioneel: Shellac behandeling na de uitgebreide pedicure behandeling voor 35,-

Pedicure uitgebreid 50,-
manicure-spa-combi

Combi

Mooie handen voeten
Complete handbehandeling en voetbehandeling inclusief handbadje, nagelriemen, vijlen, lakken, scrub en een massage inclusief shellac.

Combi 79,-
manicure-pedicure

Shellac lak behandeling

Mooie voeten
Shellac behandeling na de pedicure behandeling. Deze lak blijft minimaal 3 weken zitten en beschadigd de nagel niet.

Shellac lak behandeling 35,-

Soms is er een uitbreiden van behandelen nodig en rekenen wij 15 euro per kwartier of maken we een vervolg afspraak i.v.m. tijdsplanning.