×

Wat is is een coconbehandeling?

Dit is een combinatiebehandeling van zowel het gezicht als lichaam. Het zorgt voor: huidverbetering en -versteviging, ontgifting, detox, gewichtsverlies, vermindering van cellulitis, vetophopingen afvoeren, vermindering van stress en de daarbij behorende fysiologische voordelen.

Coconbehandeling gezicht

Uw huid verbetert zichtbaar door middel van lichttherapie in combinatie met een ontgiftende lichaamsbehandeling. Het licht heeft een therapeutische werking op littekens, acne, rimpels en zorgt voor blijvend herstel van de huid.

Coconbehandeling gezicht en lichaam

De lichaamsbehandeling zorgt voor een efficiënte en complete oplossing om het metabolisme te stimuleren. Zodat bijvoorbeeld de vetverbranding wordt verhoogd, celstofwisseling toeneemt en de ontgifting op gang komt. Dit in combinatie met een leefstijladvies in zes stappen voor een goede gezondheid met blijvende spectaculaire resultaten.


Coconbehandeling

Coconbehandeling

1x coconbehandeling op basis van uw wensen.

Coconbehandeling 39,50-
Coconbehandeling

Cocon Basis

10x cocon bodybehandeling, inclusief algenpakking.

Cocon basis 325,-
Coconbehandeling

Cocon Uitgebreid

10x cocon bodybehandeling, inclusief algen pakking.

5x liftend gelmasker

Cocon Uitgebreid 375,-

Voor wie?

Voor iedereen die een optimale stofwisseling nastreeft, zoals mensen met (beginnend) overgewicht, diabetes, hoge bloeddruk, weke delen reuma en iedereen die wil streven naar een gezonde leefstijl en een hoger energie level willen bereiken en het bekende jojo effect willen vermijden.

Hoeveel behandelingen?

Bij elke kuur/behandeling wordt er een uitgebreide intake met u gehouden. Aan de hand van het gewenste resultaat wordt een passend behandelprogramma samengesteld. Bij een kuur komt u twee keer per week, gedurende 4 á 6 weken. Hierna is voor het bijhouden van uw geboekte resultaat één behandeling per week voldoende. Het is raadzaam om 1 á 2 kuren per jaar te doen.