Cellulitis behandelingen

Oftewel vacuümtherapie is een behandelmethode uit de Chinese geneeskunde waarbij gebruik gemaakt wordt van holle glazen bollen die vacuüm vastgezogen worden aan de huidoppervlakte. Het effect hiervan is betere doorbloeding in de spieren en weefsels. Bepaalde acupunctuurpunten worden hierdoor gestimuleerd.

Afvalstoffen in het lichaam worden met deze behandeling naar de huidoppervlak getrokken, waardoor het lichaam zich beter van afvalstoffen kan ontdoen. Na de behandeling zijn op de plekken waar de bollen vastzaten rode en diep paarse plekken te zien. Dit is een normaal verschijnsel. De plekken verdwijnen vanzelf na een paar dagen. De behandeling is niet pijnlijk, maar het kan wel onaangenaam aanvoelen door de samengetrokken huid.

lichaamsbehandeling-cellulitis

De behandelmethode loopt als volgt:

  • Intake
  • Meridiaan drainage op benen
  • Thuisadvies o.a voedingsadvies o.b.v. ontgiften ontzuren/ supplementen en thuis gebruik producten

Bekijk al onze lichaamsbehandelingen!behandeling-cellulitis

5x cellulite behandeling

Gewone cellulite behandeling, meridiaan drainage met cuppen bovenbenen.

5x cellulite behandeling 315,-
behandeling-cellulitis

5x cellulite behandeling

inclusief 5x ontgiftende zone behandeling cocon

Na de drainage en de cupping van de bovenbenen worden deze ingesmeerd met algen en ingepakt en wordt je nog 30 minuten in de cocon neer gelegd zodat de afvalstoffen nog makkelijker en beter kunnen worden afgevoerd.

5x cellulite behandeling 390,-
behandeling-cellulitis

10x cellulite behandeling

inclusief sculpture body olie voor thuis gebruik

Gratis body sculpture product mameridiaan drainage met cuppen bovenbenen.

10x cellulite behandeling 600,-
behandeling-cellulitis

10x cellulite behandeling

inclusief 5x ontgiftende totaal behandeling

Na je cup behandeling voor je benen ga je om de keer in de cocon voor een totale ontgifting. Je lijf wordt helemaal ingesmeerd met algen pakking en je wordt ingepakt om heerlijk te relaxen en te ontgiften in onze cocon. Alle afvalstoffen in je lijf worden los gemaakt en afgevoerd. Je voelt de energie weer door je heen stromen en je zal vol nieuwe energie de dag kunnen voortzetten.

10x cellulite behandeling 675,-
behandeling-cellulitis

10x cellulite behandeling

inclusief 10 ontgiftende totaal behandelingen in de cocon

Na je cup behandeling voor je benen ga je na de behandeling in de cocon voor een totale ontgifting. Je lijf wordt helemaal ingesmeerd met algen pakking en je wordt ingepakt om heerlijk te relaxen en te ontgiften in onze cocon. Alle afvalstoffen in je lijf worden los gemaakt en afgevoerd. Je voelt de energie weer door je heen stromen en je zal vol nieuwe energie de dag kunnen voortzetten. Al na je 3e behandeling zal je zien dat alle afvalstoffen uit je systeem raken en zal je energiek en fit zijn.

10x cellulite behandeling 725,-

Overweeg ook eens onze hoge kwaliteit permanente make-up behandeling.

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen en Leerdam.