Cellulitis behandeling
Cellulitis behandeling
Actie
Van € 700,- voor € 660,-

Boek nu direct de afspraak

Cellulitis behandeling

Cellulitis behandeling: ACTIE

Verminder cellulite met cupping!

Ongeveer 80% van alle vrouwen heeft cellulite. Ook wel sinaasappelhuid genoemd. Cullulite en cellulitis zijn niet hetzelfde. Cellulitis is een bacteriële infectie waarbij de binnenste lagen van de huid betrokken zijn. Cellulite is geen infectie, maar bestaat uit vet- en vochtophopingen in het bindweefsel. Cupping is een weldaad tegen cullulite. Het biedt een goed resultaat, omdat we precies werken op de laag waar cellulite ontstaat.

Nu bij Moon City Spa: anti-cellulite kuur van 10 keer een uur cupping voor maar € 660,-

Lees het artikel over onze behandeling in het vakblad ‘Mooi’

Voldoende bewegen en een gezonde levensstijl helpen in de strijd tegen cellulite. Maar de mate waarin je lichaam er gevoelig voor is, ligt ook aan je genetische blauwdruk die de hormoonhuishouding, de vochthuishouding, het lymfedrainagesysteem en de bloedcirculatie regelt.

Cellulite kan ontstaan op de armen en de buik, maar bij de meeste vrouwen is cellulite hardnekkig aanwezig op de benen en billen. Tijdens een cupping behandeling wordt door middel van vacuüm druk op de betrokken locaties opgebouwd. Dit helpt om het bindweefsel losser te maken en het vet in de vetcellen te breken. Daarnaast werken we bij cellulite op de benen en billen op de blaasmeridiaan en de galblaasmeridiaan. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het vet en de gifstoffen die vrijkomen, worden verplaatst naar het lymfenetwerk.

Cupping-therapie maakt het bindweefsel losser en het bevordert een efficiëntere drainage van de lymfeklieren. Gifstoffen worden snel uit het lichaam verwijderd. Vet- en vochtophoping verminderen zich en het lichaam ontwikkelt een gezonder evenwicht. Het resultaat is een zichtbaar gladdere en minder pijnlijke huid.

lichaamsbehandeling-cellulitis

Vacuümtherapie

Onze cellulite behandeling wordt ook wel vacuümtherapie genoemd. Het is een behandelmethode uit de Chinese geneeskunde waarbij gebruik gemaakt wordt van holle glazen bollen die vacuüm vastgezogen worden aan de huidoppervlakte. Het effect hiervan is betere doorbloeding in de spieren en weefsels. Bepaalde acupunctuurpunten worden hierdoor gestimuleerd.

Afvalstoffen in het lichaam worden met deze behandeling naar het huidoppervlak getrokken, waardoor het lichaam zich beter van afvalstoffen kan ontdoen. Na de behandeling zijn op de plekken waar de bollen vastzaten rode en diep paarse plekken te zien. Dit is een normaal verschijnsel. De plekken verdwijnen vanzelf na een paar dagen. De behandeling is niet pijnlijk, maar het kan wel onaangenaam aanvoelen door de samengetrokken huid.

De behandelmethode loopt als volgt:

  • Intake
  • Meridiaan drainage op benen
  • Thuisadvies o.a voedingsadvies o.b.v. ontgiften ontzuren/ supplementen en thuis gebruik productenbehandeling-cellulitis

5x cellulite behandeling

Gewone cellulite behandeling, meridiaan drainage met cuppen bovenbenen.

5x cellulite behandeling € 350,-
behandeling-cellulitis

10x cellulite behandeling

10x cellulite behandeling € 700,-

Moon City Spa; we zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Leerdam.