LichaamsbehandelingenOntspannende massages

Wij bieden een ruime keuze aan klassieke massages. Bovendien kun je kiezen voor onze specialistische cupmassages. Alles wordt geheel afgestemd op jouw behoeften.

Cupping is een speciale techniek op het gebied van massages. Hierbij wordt gebruik gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid. Deze techniek is zeer krachtig. De huid gaat door het vacuüm zuigen omhoog staan, deze kracht is enorm sterk. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid.

Wanneer je voor het eerst deze behandeling ondergaat zullen we nooit meteen voluit cuppen. Het rustig opbouwen en kijken hoe jouw huid reageert is erg belangrijk. Je kunt de behandeling maximaal één keer per week / twee weken doen. Voor klachtvermindering op lange termijn is het aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan. Ook dit aantal verschilt weer per persoon.

Anti-stress behandelingen

Bindweefsel / drainage behandeling

De bindweefselbehandeling is een intensieve behandeling. Klanten ervaren deze behandeling verschillend. De ene vindt hem gevoelig de ander valt erbij in slaap. Deze behandeling is gericht op de bindweefsellaag en heeft als doel om de conditie van de huid te verbeteren. De behandeling stimuleert de doorbloeding waardoor de huid versteviging en cel vernieuwing in gang zet. De doorbloeding wordt beter doordat de verklevingen worden los gemaakt. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Het eindresultaat: je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.

De voordelen op een rijtje

  • Een mooie en gezonde huid
  • Vitale uitstraling
  • Gladde en strakke huid
  • Je zit beter in je vel

Cellulitis behandelingen

Wij behandelen cellulitis met vacuümtherapie. Dit is een methode uit de Chinese geneeskunde. Wij gebruiken hiervoor holle glazen bollen die vacuüm gezogen worden aan je huidoppervlakte. Je huid krijgt hiervan een betere doorbloeding. Niet alleen je huid, ook je spieren en weefsels krijgen een betere doorbloeding. Bepaalde acupunctuur punten worden hierdoor gestimuleerd.

De afvalstoffen die zich in je lichaam bevinden worden, door het vacuüm zuigen, naar het huidoppervlak getrokken. Hierdoor komt je lichaam gemakkelijker van deze afvalstoffen en dode huidcellen af. Direct na deze behandeling zul je op je huid rode en paarse vlekken hebben. Schrik niet, dit is een normaal verschijnsel. Na een paar dagen verdwijnen deze plekken vanzelf. De huid die in deze behandeling samengetrokken wordt, voelt niet pijnlijk. Het kan wel onaangenaam aanvoelen.

De behandelmethode in stappen:

  • Intake
  • Meridiaan drainage op benen
  • Thuisadvies o.a voedingsadvies o.b.v. ontgiften ontzuren/ supplementen en thuis gebruik producten

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Leerdam.