Winter wellness gezichtsbehandeling


PrijslabelDe winter, tijd om de huid goed te beschermen tegen kou, wind en temperatuursverschillen tussen binnen en buiten. De buitenlucht bevat in de winter weinig vocht waardoor de bovenste huidlaag, de hoornlaag, gemakkelijk kan uitdrogen. Van binnenuit krijgt uw huid ook minder voeding omdat door de winterkou de bloedvaten samentrekken. Hierdoor ontstaat veelal een drogere huid en/of een minder stralende huid. Veel mensen hebben hier last van.

De Winter Wellness kuur geeft uw huid de juiste ondersteuning om weer te stralen.

Capital city

“Wat heerlijke en relaxte behandeling. Deze totale lichaamsbehandeling wil ik iedereen aanraden voor huid verbetering en versteviging, detoxen, gewichtsverlies, het verminderen van cellulitis en stress! De huid in je gezicht wordt verbeterd door lichttherapie. Het licht heeft een therapeutisch effect op littekens, acne en rimpels. Dus ben je in de buurt, ga dan even naar binnen en geef jezelf dit cadeau.”

Ervaring van Chantal met de cocon behandeling

De gehele ervaring beschrijft Chantal op haar blog Capital Monday.

Wat is nu de Cocon behandeling?

Deze behandeling is voor zowel het gezicht als het gehele lichaam. De cocon behandeling staat voor: huidverbetering en versteviging, detoxen, gewichtsverlies en het verminderen van cellulitis en stress. De huid in je gezicht wordt verbeterd door lichttherapie.

Het licht heeft een therapeutisch effect op littekens, acne en rimpels. Hiernaast zorgt de lichaamstherapie voor een complete oplossing voor het stimuleren van je metabolisme. Bijvoorbeeld: het verbranden van vet, het verhogen van de celmetabolisme maar ook de ontgifting gaat van start.

Moon City Spa is gevestigd in Culemborg. Maar ook voor de regio om Culemborg (Leerdam, Geldermalsen, Tiel) zijn we dé schoonheidsspecialist.

Bekijk ook eens een van onze nieuwste behandelingen zoals de Aqua Peel Fusion of de Green Sea Peel.

INHOUD winter WELLNESS GEZICHTSBEHANDELING

  • Intake
  • Ontgifting
  • Lichttherapie
  • Vermindering cellulitis
  • Huidadvies

RESERVEER DIRECT UW WINTER WELLNESS BEHANDELING

MIS HET NIET!

[contact-form-7 id=”2239″ title=”Winter Wellness behandeling_copy”]
Winter-actie-vrouw