Meet en Treat behandelingen – € 56,50

Maak kennis met de natuurlijke, huidondersteunende, specialistische behandelmethoden en technieken door de huidspecialisten van Moon City Spa.

Wil je graag je huid in topconditie brengen?
Is het je wens om iets te verbeteren aan je huid?
Wil je huidverbetering op hoog niveau?
Wil je échte huidverbetering voor langere duur?
Weet je nog niet precies welke behandeling het best bij jouw huid past, of ben je nog niet bekend met Moon City Spa?

Dan is onze Meet & Treat behandeling een prima optie!

Klik hier om kennis te maken met de specialisten van Moon City Spa

Is het volgende herkenbaar voor je?

Je kijkt in de spiegel en ziet dat er veranderingen in je huid zijn opgetreden.
Er is iets veranderd in die stralende vrouw met die frisse oogopslag. Je weet dat er iets nodig is om jouw huid (weer) in topconditie te krijgen. Maar wat? Wat is voor jou het beste om die huidverbetering te realiseren? Je huid laat vermoeidheid zien. Je ziet dat er kraaienpootjes zichtbaar worden, je huid is vaal, rood of geïrriteerd. Je hebt pigmentvlekjes op plekken waar die voorheen nooit waren. Of je hebt pukkeltjes terwijl je die nooit had. De lijnen rond je mond en ogen worden dieper, de huid op je wangen is verslapt, je poriën zijn groter geworden. Kortom, er zijn veranderingen opgetreden in je huid.

Een natuurlijke, huidondersteunende oplossing waar je huid weer van gaat stralen
Moon City Spa helpt je graag bij het verbeteren van jouw huid. Je zult versteld staan van het resultaat. Onze methode is helemaal afgestemd op het verbeteren van de huidconditie, aangevuld met een plan van aanpak voor de toekomst van jouw huid.

Meet & Treat: Kennismaken met de specialistische technieken door de huid specialisten van Moon City Spa
De naam zegt het al; Meet & Treat betekent kennismaken en je (huid) laten verwennen. De Meet & Treat behandeling is een speciale formule, ontwikkeld door Moon City Spa. Onze specialisten staan klaar om je onder handen te nemen en je kennis te laten maken met een aantal specialistische technieken, die helemaal zijn afgestemd op huidverbetering. Een langdurige ‘treat’ voor je huid, maar dankzij de persoonlijke aandacht en sfeer in onze salon, natuurlijk ook voor jezelf.

Meet & Treat behandeling

De ‘Meet’:
Voor deze behandeling reserveren we 60 minuten in onze agenda. We starten met een intakeformulier, zodat we je op een snelle en efficiënte manier leren kennen. Uit deze analyse volgt een overzicht hoe we jou het beste kunnen behandelen. We inventariseren jouw wensen en voegen deze toe aan de analyse. Hieruit ontstaat een persoonlijke behandeling die we samen zullen bespreken voor we de behandeling starten. Zo komen we samen tot die mooie, gezonde en stralende huid waar ook jij recht op hebt!

De ‘Treat’:
Tijdens de behandeling selecteren we producten en ingrediënten die nodig zijn om jouw huid te verzorgen en te herstellen. Voor de behandelingen zelf wordt gebruik gemaakt van methodes zoals o.a. meridiaandrainages, bindweefsel behandelingen en massagetechnieken. Deze methodes zijn volledig afgestemd op huidverbetering en het optimaliseren van de functie en de natuurlijke schoonheid van de huid. Tijdens de behandeling laten we je zien en voelen wat de technieken voor jouw huid betekenen.
Samen op weg naar een mooie en gezonde huid

We sluiten de behandeling af met een behandeladvies. Je ontvangt een persoonlijk product- en lifestyleadvies, zodat de resultaten van de behandeling langdurig zijn, en vanuit thuis ondersteund kunnen worden.

Moon City Spa is gevestigd in Culemborg. Maar ook voor de regio om Culemborg (Leerdam, Geldermalsen, Tiel) zijn we dé schoonheidsspecialist.

meet-treat-1
meet-treat-2
meet-treat-3
  • Voorkeursdag:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij beloven je e-mail adres voor onszelf te houden

Bij elke behandeling

  • GRATIS Product advies bij behandeling (15 minuten)
  • GRATIS check 2 weken na de behandeling
onze-specialisten-1