Zoner Anti-Age Trilogy

Direct minder lijntjes en rimpels zonder injectables dat niet lichaamseigen stoffen bevat… Het kan!

Een mooie huid, ook als je ouder wordt, is niet onbereikbaar. Moon City Spa blijft zich ontwikkelen om haar motto ‘Iedereen heeft recht op een mooie huid’ waar te maken. Dit doen we met producten en behandelingen die veelal werken ‘van binnenuit’. Nieuw in ons salonaanbod is de Zoner Anti-Age behandeling. De Zoner Anti-Age behandeling is een pijnloze, veilige behandeling waarmee huidveroudering doeltreffend wordt teruggedrongen.

Zoner Anti-Age Trilogy - Voor en na

Direct een gladdere huid

Monique:
“We zijn de eerste in Nederland die de Zoner Anti-Age-behandeling aanbieden. En wat ben ik daar blij mee! Al in de eerste maanden na de introducering van deze behandeling hebben we op een pijnloze en veilige manier al tientallen klanten kunnen helpen. En het mooie is. Het effect is direct zichtbaar!”

Anti-age behandeling
Anti-age behandeling
Actie
Van €125 voor €99
Boek nu direct de afspraak
Anti-age behandeling

Prachtige resultaten dankzij drie-dubbele anti-aging aanpak

De Zoner is ontwikkeld in de Panestetic Technology Labs in Italië. Het huidtherapie apparaat werkt o.a. op basis van radiogolven. Deze techniek is niet geheel nieuw zo wordt deze wordt ook toegepast door artsen en fysiotherapeuten om aangetaste spieren en pezen te behandelen.

Door deze methodiek af te stemmen op de huidlagen en deze te combineren met innovatieve ontwikkelingen die werken op de aanmaak van collageenproductie worden tekenen van huidveroudering verminderd. De Anti-Age behandeling is veilig en pijnloos en geschikt als gezichtsbehandeling, maar ook voor de hals, buik, billen, benen en armen.

Zoner Anti-Age Trilogy - Voor en na

De drie stappen van uw Zoner Anti-Age behandeling

Na het reinigen van de huid start de daadwerkelijke behandeling. De Zoner werkt met drie verschillende technologieën waarbij de te behandelen huid drie maal 15 minuten op verschillende manieren gestimuleerd wordt haar stevigheid te hervinden.

  • Radio lift
    Met radiogolven worden de fibroblasten in de huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuw collageen.
  • Biostimcell (koud laser)
    Met behulp van lasertechnologie ( photobiostimulation, o.a. bekend uit de sportwereld ) wordt verzakking van de huid gecorrigeerd door stimulatie van de aanmaak van elastine vezels.
  • Mesoporation
    Met behulp van impulsen worden effectief werkende ingrediënten in de huid gebracht voor een effectieve stimulans na de behandeling.

Het resultaat van deze behandeling is een adequate toevoer van zuurstof, voedingsstoffen en vocht waardoor een snelle cel vernieuwing wordt gestimuleerd.


 

De verbluffende resultaten

Zoner Anti-Age Trilogy
Zoner Anti-Age Trilogy
Zoner Anti-Age Trilogy
Zoner Anti-Age Trilogy

Langdurig effect tegen huidveroudering

Belangrijk: de behandeling is pijnloos en veilig! De resultaten zijn verbluffend en al direct zichtbaar. De behandelde huid is gladder en stakker, rimpels worden zichtbaar minder diep, en de huid ziet er gezond en minder vermoeid uit.

Het beste resultaat wordt behaald bij drie tot 5 behandelingen met daartussen een rustperiode van 10 dagen. Na elke behandeling wordt de huid opnieuw gestimuleerd collageen en elastine aan te maken. De behandeling heeft een langdurig effect. Een kuur per half jaar is voldoende om tekenen van huidveroudering doeltreffend te bestrijden.

Prijzen

Losse behandeling

€ 125,- nu voor € 99,-

Kuur 3 behandelingen

€ 350,-

Kuur 5 behandelingen

€ 500,-

Naast onze hoge kwaliteit Zoner Anti-Age Trilogy behandeling bieden wij ook een hoge kwaliteit behandeling voor permanente make-up.

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen en Leerdam.