Header

Onze zoner anti-age
trilogy behandeling:

  • Direct minder lijntjes en rimpels
  • Met lichaamseigen stoffen
  • Drie-dubbele anti-aging aanpak
Bekijk meer
Zoner anti-age trilogy - direct een gladde huid

Direct een gladdere huid

  • Direct minder lijntjes en rimpels
  • Geheel met lichaamseigen stoffen
  • Prachtige resultaten dankzij drie-dubbele anti-aging aanpak
  • Verbluffende resultaten
  • Langdurig effect tegen huidveroudering
  • Zorgt voor goede toevoer van zuurstof, voedingsstoffen en vocht. Dit zorgt voor een snelle celvernieuwing
Zoner anti-age trilogy behandeling - informatie over

Zoner anti-age trilogy

Een mooie huid, ook als je ouder wordt, is niet onbereikbaar. Moon City Spa blijft zich ontwikkelen om haar motto ‘Iedereen heeft recht op een mooie huid’ waar te maken. Dit doen we met producten en behandelingen die veelal werken ‘van binnenuit’. Nieuw in ons salonaanbod is de Zoner Anti-Age behandeling. De Zoner Anti-Age behandeling is een pijnloze, veilige behandeling waarmee huidveroudering doeltreffend wordt teruggedrongen.

De Zoner is ontwikkeld in de Panestetic Technology Labs in Italië. Het huidtherapie apparaat werkt o.a. op basis van radiogolven. Deze techniek is niet geheel nieuw zo wordt deze wordt ook toegepast door artsen en fysiotherapeuten om aangetaste spieren en pezen te behandelen.

Door deze methodiek af te stemmen op de huidlagen en deze te combineren met innovatieve ontwikkelingen die werken op de aanmaak van collageenproductie worden tekenen van huidveroudering verminderd. De Anti-Age behandeling is veilig en pijnloos en geschikt als gezichtsbehandeling, maar ook voor de hals, buik, billen, benen en armen.

Werkwijze

Na het reinigen van de huid start de daadwerkelijke behandeling. De Zoner werkt met drie verschillende technologieën waarbij de te behandelen huid drie maal 15 minuten op verschillende manieren gestimuleerd wordt haar stevigheid te hervinden.

Radiolift
Met radiogolven worden de fibroblasten in de huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuw collageen.

Biostimcell (koud laser)
Met behulp van lasertechnologie ( photobiostimulation, o.a. bekend uit de sportwereld ) wordt verzakking van de huid gecorrigeerd door stimulatie van de aanmaak van elastine vezels.

Mesoporation
Met behulp van impulsen worden effectief werkende ingrediënten in de huid gebracht voor een effectieve stimulans na de behandeling. ​ ​We starten altijd met een intake met vragen, hierbij kijken we ook naar de binnen- en buitenkant van de huid. Op basis van de antwoorden en bevindingen bepalen we welke behandeling het beste bij uw past. Jij komt bij ons langs met een wens of doel. Onze specialisten maken een behandelplan geheel op maat. Zo zorgen we ervoor dat jouw doel bereikt wordt. Hierboven vind je een voorbeeld van een werkwijze. Deze is dus voor iedereen anders omdat wij naar jouw huidtype kijken.

Moon City Spa is gevestigd in Culemborg. Maar ook voor de regio om Culemborg (Leerdam, Tiel, Geldermalsen) zijn wij dé schoonheidsspecialist. Bekijk ook eens een van onze nieuwste behandelingen, zoals onze Aqua Peel Fusion of onze Aqua Peel Fusion