micro-needling-header

Onze micro needling behandeling:

  • Rimpels tegengaan?
  • Last van acne?
  • Huidschade verbeteren?
Bekijk meer
micro-needling-huidaandoeningen

Voor welke huidaandoeningen is micro needling geschikt?

  • (Acne)littekens
  • Een door de zon beschadigde huid
  • Grove poriën en/of grove huidstructuur
  • Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Cellulitis
  • Striae, ook wel striemen genoemd
micro-needling-extra-info

Micro needling

Micro needling therapie is een doeltreffende diepte-behandeling waarbij de diepere huidlagen gestimuleerd worden tot de aanmaak van collageeen en elastine. Het resultaat is een strakkere, stralende en egale huid. De behandeling is zeer effectief tegen rimpels, acne, grove poriën en huidschade.

Moon City Spa gebruikt bij deze methode een vernieuwende technologie van de Dermapen. Terwijl wij de pen rustig over uw huid bewegen, activeren miniscule steriele naaldjes de diepere huidlagen en stimuleren zo de aanmaak van collageen en elastine. De microkanaaltjes die door de prikjes ontstaan, maken het mogelijk dat werkstoffen zoals hyaluronzuur diep in de huid worden opgenomen.

Werkwijze

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreide intake plaats. De huidspecialist kan de huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen.

Na het reinigen van de huid worden hoge geconcentreerde meso-werkstoffen aangebracht. De behandeling geeft een bepaalde sensatie en op bepaalde delen van het lichaam of het gelaat kan de behandeling gevoelig zijn. Eventueel kan hiertegen een verdovende crème worden aangebracht.

Vervolgens start de micro needling behandeling. Wij bewegen rustig en gelijkmatig de pen over je huid. Een snel bewegend ‘stempeltje’ met zeer fijne, steriele naaldjes maakt in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid zonder de opperhuid te beschadigen.

De door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor het hyaluronzuur. De combinatie van het diep inbrengen van het hyaluronzuur en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe techniek tot een verbluffend, effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en huidveroudering.Jij komt bij ons langs met een wens of doel voor je huid. Onze specialisten maken een behandelplan geheel op maat. Zo zorgen we ervoor dat jouw doel bereikt wordt. Hierboven vind je een voorbeeld van een werkwijze. Deze is dus voor iedereen anders omdat wij naar jouw huidtype kijken.

Moon City Spa is gevestigd in Culemborg. Maar ook voor de regio om Culemborg (Leerdam, Tiel, Geldermalsen) zijn wij dé schoonheidsspecialist. Bekijk ook eens een van onze nieuwste behandelingen, zoals de Aqua Peel Fusion of de Green Sea Peel.