Micro needling, technologie voor een gladde, stralende gezonde huid

Micro needling therapie is een doeltreffende dieptebehandeling waarbij de diepere huidlagen gestimuleerd worden tot de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een strakkere, stralende en een egale huid. De behandeling is zeer effectief tegen rimpels, acne, grove poriën en huidschade.

Micro needling is een nieuwe techniek binnen Moon City Spa. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een licht vibrerend apparaatje, de Dermapen, die zeer fijne naaldjes heeft. Terwijl de Moon City Spa huidtherapeut de pen rustig over de te behandelen huid beweegt dringen de minuscule naaldjes door de huid wat zorgt voor hele fijne (voor het oog niet zichtbare) kanaaltjes. Via deze kanaaltjes kunnen werkstoffen tot diep in de huid worden opgenomen. Maar vooral stimuleert de lichte schade die de lederhuid ondervindt van de naaldjes de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine. Collageen verstevigt de huid en elastine maakt de huid soepeler. Wanneer de huid is hersteld is deze sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker geworden.

Voor welke huidaandoeningen is micro needling geschikt?

Micro needling wordt succesvol toegepast bij:

  • (Acne)littekens
  • Een door zon beschadigde huid
  • Grove poriën en/of grove huidstructuur
  • Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Cellulitis
  • Striae, ook wel striemen genoemd

Hoe werkt een micro needling behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreide intake plaats. De huidspecialist kan de huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen. Na het reinigen van de huid worden hoge geconcentreerde meso-werkstoffen aangebracht. De behandeling geeft een bepaalde sensatie en op bepaalde delen van het lichaam of het gelaat kan de behandeling gevoelig zijn. Eventueel kan hiertegen een verdovende crème worden aangebracht. Vervolgens start de micro needling behandeling. De Moon City Spa huidtherapeut beweegt rustig en gelijkmatig met de micro needling apparatuur over het te behandelen huidoppervlak. Een snel bewegend ‘stempeltje’ met zeer fijne, steriele naaldjes maakt in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid zonder de opperhuid te beschadigen. Dit is één van de grote voordelen van micro needling ten opzichte van bijvoorbeeld rollerbehandeling. De door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso-werkstoffen. De combinatie van het diep inbrengen van een meso-preparaat (bijv. hyaluronzuur) en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe micro needling techniek tot een verbluffend, effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering.

Geeft een micro needling behandeling direct resultaat?

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Na twee tot vier weken is verbetering te zien. Het uiteindelijke resultaat vraagt om meerdere behandelingen. Een micro needling behandeling wordt daarom in kuurvorm aangeboden. Hoe meer micro needling behandelingen hoe sterker het effect. Afhankelijk van het doel, bijvoorbeeld de diepte van de rimpels of de mate van de huidaandoeningen, is gemiddeld een kuur van 3 à 5 behandelingen nodig. Tussen elke behandeling zit een week.
U kunt bij Moon City Spa terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Bent u benieuwd wat deze behandeling voor u kan doen? Wij kunnen op korte termijn een intakegesprek met u inplannen. Het tarief voor het intakegesprek is € 40,-. Deze factuur vervalt zodra u bij ons op behandeling komt.

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina? Wij staan u graag te woord.


Micro needling behandelingen tot 1.0 mm
De huid wordt gereinigd – voorbehandeld – aanbrengen cosmeceuticals (voeding voor de huid) – needling behandeling – afsluiten – thuisadvies en een voedingsadvies voor optimaal resultaat.

Behandeling gelaat
125,-

Behandeling gelaat en hals
150,-

Behandeling gelaat, hals, decolleté
175,-

Losse modules tot 1.0 mm alleen tijdens gelaatbehandeling

Rimpels rond ogen
75,-

Neuslippenplooi
75,-

Rond de mond
75,-

Voorhoofd
75,-

Littekenbehandeling van acne en littekens va 1,5 mm

Behandeling gelaat
150,-

Losse modules van 1,5 mm alleen tijdens gelaatbehandeling

Voorhoofd
90,-

Kin
90,-

Wangen
90,-


Opstap kuur micro needling 3 weken
230,-

Je huid is nog niets gewend, je start met je eerste anti-age behandelingen.

Behandeling 1
Glycol peeling

Behandeling 2
Drainagebehandeling met bindweefsel module

Behandeling 3
Micro needling behandeling gelaat tot 1,0 mm


Micro needling kuur 6 weken
499,-

Voor een optimaal resultaat wordt eerst je huid voorbehandeld; de opperhuid wordt zachter en soepeler gemaakt, zichtbaar verbeterd, gehydrateerd, geëgaliseerd en opgelicht waarna we met de micro needling de diepere huidlagen gaan activeren, stimuleren en blijvend de aanmaak van collageen en elastine gaan activeren wat ervoor gaat zorgen dat je huid zichtbaar verstevigd en elastisch wordt gedurende een langere periode.

Behandeling 1
Glycolpeel

Behandeling 2
Mico needling gehele gelaat tot 1,0 mm

Behandeling 3
Glycolpeel

Behandeling 4
Mico needling gehele gelaat tot 1,0 mm

Behandeling 5
Glycolpeel

Behandeling 6
Mico needling gehele gelaat tot 1,0 mm


Micro needling, Glycolpeel, drainage en bindweefselbehandeling
590,-

Dit is een super boost voor je huid; lijntjes en rimpels verdwijnen langdurig. De huid wordt in een korte periode enorm gestimuleerd, de conditie van je huid wordt perfect gemaakt, vermoeidheidstekenen verdwijnen als sneeuw voor de zon en jij hoeft alleen te stralen.

Behandeling 1
Glycolpeel + drainage behandeling

Behandeling 2
Micro needling behandeling

Behandeling 3
Glycolpeel + drainage behandeling

Behandeling 4
Micro needling behandeling

Behandeling 5
Glycolpeel + drainage behandeling

Behandeling 6
Micro needling behandeling

Voor de behandeling
Voor de behandeling

Start van behandeling voorhoofd
Start van behandeling voorhoofd

Behandeling lijntjes rond de ogen
Behandeling lijntjes rond de ogen

Verschil half gezicht behandeld (links)
Verschil half gezicht behandeld (links)

Vervolg andere helft gelaat
Vervolg andere helft gelaat

Resultaat behandeling gelaat/hals
Resultaat behandeling gelaat/hals

Naast de micro-needling behandeling bieden wij ook een permanente make-up behandeling van hoge kwaliteit.

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen en Leerdam.