Couperose en rosacea

Bepaalt jouw onrustige en rode gevoelige huid je dagelijkse leven? Doet de huid pijn van alle ontstekingen, bulten en puisten? Heb je alles al geprobeerd, maar blijven de roodheden in je gezicht terugkomen? Wil je jezelf niet langer rot voelen maar juist trots zijn op wie je bent en hoe je er uit ziet?

De unieke behandelmethode van Moon City Spa

Moon City Spa heeft voor huidproblemen een unieke methode ontwikkeld, namelijk drainage van de huid waarbij de intercellulaire ruimtes worden geactiveerd en gereguleerd (onderste huidlagen) met behulp van de juiste ingrediënten die de huid weer herstellen.

Onze natuurgeneeskundige inzichten en achtergrond in samenwerking met de reguliere specialistische acne behandelingen heeft geleid tot een uniek werkende behandelmethode. Hierdoor kunnen we de belofte doen van een effectieve behandeling met langdurig resultaat.

vrouw-couperose

Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat, soms vergezeld van puistjes. Het komt voor bij volwassenen vanaf het 30e levensjaar. Het wordt algemeen gezien bij mensen afkomstig uit noord-west Europa, vooral bij Engelsen, Schotten, Ieren, Nederlanders, Belgen en Fransen.
De karakteristieke kleine haarvaatjes op de wangen (teleangiectasieen) staat bekend als couperose.
Rosacea kan gepaard gaan met puistjes en wordt daarom ook wel acne rosacea genoemd, hoewel het met echte acne weinig te maken heeft.

Hoe werkt de behandeling?

Wanneer je echt van de couperose en of rosacea af wilt komen moet de oorzaak worden aangepakt. Door middel van een intake kijken we naar de achterliggende oorzaken en door een inventarisatie van de huid wordt er een behandelplan gemaakt waardoor de huid in functie kan herstellen.

We behandelen uw huid in de salon, maar u kunt ook thuis aan de slag met de juiste producten en voedingssupplementen. De huid wordt in functie hersteld. De roodheid, bulten (vaatlekkages) en de overgevoeligheid word minder, de jeuk en pijn neemt af. Uw huid zal zienderogen opknappen.


Couperose behandeling

60 minuten behandeling

Couperose behandeling van 60 minuten € 72,50
Couperose behandeling

Kuur van 5x 60 minuten behandeling

Couperose behandeling in kuurverband, 5x € 338,50

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Leerdam.