Huidproblemen Acne

Iedereen wil graag een mooie huid… zonder acne

Er gaan veel fabels rond over acne, bijvoorbeeld dat het komt omdat je je huid niet goed genoeg reinigt, maar dat is meestal niet de oorzaak.

Ilse Lubbers is acnespecialist bij Moon City Spa. Vaak smeren mensen juist te veel middeltjes met ingrediënten die de huid uitdrogen of irriteren waardoor je de acne in stand houdt. “Het is beter om op zoek te gaan naar de oorzaak, en die kan bij iedereen verschillend zijn.”

Puistjesveroorzakers

Als je in je puberteit zit, zijn het meestal hormonen die deze jeugdpuistjes veroorzaken en dan verdwijnen ze bijna altijd na je 21e. Ben je geen puber meer, dan ligt de oorzaak vaak bij voeding en een disbalans in je darmen. Het kan dan lastig zijn om een boosdoener aan te wijzen. Je kunt erachter komen door bepaalde voedingsstoffen een tijdje te laten staan. Suikers en melk zijn bekende puistjesveroorzakers, maar iemand kan ook gevoelig zijn voor een heel ander stofje.

stap-3-behandeling

Hoe kom je van acne af?

Ondertussen wil je toch graag en snel af van die acne in je gezicht of op je rug. Ilse laat een anatomisch model van de huid zien. “De bovenste laag is de dode opperhuid. Al die crèmes en lotions richten zich daarop. Wij richten ons op de laag eronder.” Moon City Spa werkt met twee effectieve behandelmethoden om acne te verminderen. Een snel resultaat, ook als de acne erger is, geven de peelings. Hiermee worden de diepere huidlagen bereikt om zo de bacteriën die ontstekingen veroorzaken te verwijderen of de talgproductie te verminderen. Voor een langdurig resultaat heeft Moon City Spa de drainagebehandeling ontwikkeld, die de huid op een natuurlijke manier ontgift. Na tien dagen ziet de huid er al beter uit.

Thuis aan de slag

“De behandeling is een belangrijke stap, maar je moet ook thuis aan de slag. Met de juiste voeding en natuurlijke producten zonder ongezonde stoffen,” benadrukt Ilse. “Zonder dat is de meest specialistische behandeling zinloos.” Heeft Ilse alvast een paar tips voor thuis? “Niet aankomen! Je krijgt ergere littekens en grotere ontstekingen als je er zelf aan zit. En: verwissel regelmatig je kussensloop.”


Kies voor een leven zonder acne en maak vandaag nog een afspraak!

 


behandeling acne

Losse behandeling 60 minuten

Losse behandeling van 60 minuten € 72,50
behandeling acne

In kuurverband (alleen extracties) 5×30 minuten

Acne behandeling in kuurverband, 5x 30 min. € 195,-
behandeling acne

In kuur verband 5x 60 minuten

Mogelijkheid voor gratis vip klant, 5% korting op product aankoop

Acne behandeling in kuurverband, 5x 60 min. € 338,50

Moon City Spa; we zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Leerdam.