Green sea peel - header

Green Sea Peel:

  • Voor € 88,50
  • Exfolieert uw huid
  • Zonder het gebruik van zuren
  • Stimuleert collageenproductie
Bekijk meer
Green sea peel - anti aging

Een frisse, glowy huid zonder onregelmatigheden

De KRX Green Sea Peel is een natuurlijke manier om de huid te exfoliëren zonder het gebruik van zuren. Het zit boordevol antioxidanten en peptiden die ervoor zorgen dat de collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd.

Zorgt ook voor anti-aging

De stofwisseling van de cellen werkt langzamer naarmate de huid ouder wordt. Hierdoor veroudert en verslapt de huid. De Green Sea Peel stimuleert celvernieuwing en verwijdert de dode huidcellen. De gehele huidstructuur wordt verbeterd. Hierdoor nemen pigmentvlekken af, worden poriën minder zichtbaar en ziet de huid er frisser en egaler uit.

Green sea peel - waarom

Waarom deze behandeling?

Green Sea Peel is in te zetten tegen:

  • Onzuivere huid en acné
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Zwangerschapsmasker
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels

Puur en biologisch

De peeling bestaat uit een combinatie van 100% biologische, uit de zee geoogste ingrediënten.

Natuurlijke antioxidanten:
de peeling is rijk aan natuurlijke antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het beschermen van de huid tegen schade door omgevingsfactoren zoals vervuiling en UV-stralen.

Regeneratieve eigenschappen:
dankzij de juiste samenstelling van essentiële mineralen en voedingsstoffen uit de zee, stimuleert de peeling niet alleen de productie van collageen, maar bevordert het ook de regeneratie van de huidcellen. Dit resulteert in een frisser, jonger uitziend en stralend uiterlijk.

Kalmerende werking:
naast het exfoliëren van dode huidcellen heeft de Green Sea Peeling ook een kalmerend effect op de huid, waardoor roodheid en irritatie worden verminderd.

Natuurlijke hydratatie:
De peeling behoudt de natuurlijke vochtbalans van de huid en helpt bij het behouden van een gezonde, gehydrateerde huidbarrière.

De Green Sea Peel is voor bijna iedere huid geschikt, ook voor de gepigmenteerde huid.

Green sea peel - het resultaat

Het resultaat?

Een gezond uitziende en glowy huid

Is dit wat jouw huid nodig heeft? Maak dan een afspraak in onze salon en maak kennis met een van de nieuwste, natuurlijke methode om je huid er gezond en stralend uit te laten zien.

Moon City spa is gevestigd in Culemborg, maar we zijn er voor iedereen in de regio. Zo ook voor bijvoorbeeld Leerdam, Tiel en Geldermalsen. Bekijk ook eens onze nieuwe Aqua Peel Fusion behandeling!