Moon City Spa - Drainage behandeling

Onze drainagebehandeling:

  • Natuurlijke facelift
  • Cellulaire aanpak
  • Onderhuidse afvalstoffen afvoeren
Bekijk meer
Moon City Spa - Drainage behandeling

Voor huidverjonging en huidverbetering op celniveau

  • Unieke behandeling, natuurlijke facelift, alles in een behandeling
  • Werken vanuit cellulaire aanpak
  • Onderhuidse afvalstoffen afvoeren en circulatie verbeteren
  • Zorgen dat het volume in de huid makkelijk terug komt (liften)
  • Aanzetten van de huid om op een natuurlijke manier collageen en elastine aan te maken (rimpels reduceren en opvullen)
  • Het bindweefsel komt in een betere conditie, zodat de huid egaler van kleur, gladder en stralender wordt
Moon City Spa - Drainage behandeling

Drainage behandeling

Minder rimpels, een gezonde, gladde en strakke huid, een vitale uitstraling en beter in uw vel zitten. Het klinkt als een droom, maar niets is minder waar. Wij kunnen je helpen dit te bereiken.

Bij Moon City Spa hanteren we een unieke methode (lymphe drainage komt van uit de wondgenezing) waardoor we de huid verbeteren, de huid verjongen en de huid verstrakken (specialisatie bindweefselbehandeling). We zorgen dat je lijf kan ontgiften door middel van deze unieke cup behandeling o.a. op de rug.

We maken gebruik van natuurgeneeskundige inzichten en recepten, zodat jouw huid precies datgene krijgt waar een tekort aan is.

Werkwijze

We starten altijd met een intake met vragen, hierbij kijken we ook naar de binnen- en buitenkant van de huid. Op basis van de antwoorden en bevindingen bepalen we welke behandeling het beste bij uw past.

Daarna starten we met de lymfedrainage behandeling. Hiervoor gebruiken we kleine glazen cupjes die de huid vacuüm trekken op het ritme van je lymfe. Hierdoor wordt de weerstand van je huid enorm verhoogd.

Bij de behandeling van 75 minuten zit ook een bindweefsel behandeling. Met deze behandeling strekken we de huid en contouren van het gezicht. We zorgen ervoor dat er meer volume in de huid komt en dat de spankracht van je huid weer terug komt.

Bij de behandeling van 90 minuten starten we op de rug met de bindweefselbehandeling met cups. Dit zorgt ervoor dat je ontspannen raakt. Hierna vervolgen we met drainage op het gezicht.Jij komt bij ons langs met een wens of doel. Onze specialisten maken een behandelplan geheel op maat. Zo zorgen we ervoor dat jouw doel bereikt wordt. Hierboven vind je een voorbeeld van een werkwijze. Deze is dus voor iedereen anders omdat wij naar jouw huidtype kijken.

Moon City spa is gevestigd in Culemborg, maar wij zijn er voor iedereen in de regio. Zo ook voor bijvoorbeeld Leerdam, Tiel en Geldermalsen. Bekijk ook eens onze nieuwe Aqua Peel Fusion behandeling!