Meet en Treat: Cosmetische acupunctuur kuur, de natuurlijke face lift

Lijntjes, wallen, rimpels en hangende oogleden zijn niet zomaar tekenen die horen bij het ouder worden.
Zonder dat je ervan bewust bent kunnen achterliggende oorzaken een rol spelen bij de mate en de hevigheid van ongewenste tekenen in het gelaat.

Voor wie op een natuurlijke manier af wil van rimpels, wallen, hangende oogleden, littekens en huidpigmentatie, zónder botox of behandelingen met fillers,
biedt Moon City Spa een effectieve oplossing in de vorm van cosmetische acupunctuur.

Klik hier om kennis te maken met de specialisten van Moon City Spa

Effectieve totaalaanpak waar uw huid van gaat stralen
Cosmetische acupunctuur richt zich op een totaalaanpak en gaat aanzienlijk verder dan uiterlijke veranderingen. De behandeling is gericht op een diepere en daadwerkelijke verbetering van de huid. Met cosmetische acupunctuur wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en de productie van collageen verhoogd. De naaldjes hebben ook een effect op spierspanning. Het resultaat: op een geheel natuurlijke manier wordt de huid gezonder, stralender en strakker.
Cosmetische acupunctuur is gebaseerd op de principes van de Chinese geneeskunde. Door het aanpakken en in balans brengen van de achterliggende oorzaak van rimpels, wallen en een veranderde huid door volumeverlies, ga je van buiten weer stralen!

Cosmetische acupunctuur kuur “de natuurlijke face lift”
Cosmetische acupunctuur is oude wijsheden in een nieuw jasje. Onze acupunctuur behandelingen voor gezichtsverjonging gaan niet louter over lokale behandelingen van rimpels, wallen, hangende oogleden, volume verlies, littekens en pigmentstoringen zoals in de schoonheidsverzorging gebruikelijk is.
De acupunctuurbehandeling pakt de dieperliggende oorzaak van huidveroudering en huidproblemen aan. Ons lichaam is in staat om met behulp van acupunctuur van binnenuit problemen op orgaanniveau aan te pakken en deze op te lossen. Het effect zie je terug in het gelaat, maar is pas na enkele behandelingen volledig zichtbaar. Het resultaat houdt tot enkele jaren aan, maar we willen benadrukken dat het gewenste effect alleen tot stand komt wanneer de aanpak in een kuurvorm wordt gevolgd.

Meet & Treat behandeling

De ‘Meet’:
Is het volgende herkenbaar? Je mist die stralende blik of die frisse oogopslag wanneer je in de spiegel kijkt. Je hebt al verschillende programma’s gezien op de televisie over fillers, botox en medische ingrepen, of hebt er al veel over gelezen. Maar je twijfelt… Deze oplossingen zijn een brug te ver. Maak dan kennis met onze Meet and Treat Cosmetische Acupunctuur.

Voor deze meet reserveren we 40 minuten in onze agenda. We starten met een intakeformulier, zodat we je op een efficiënte manier leren kennen. Uit deze analyse volgt een overzicht plus een behandelplan. We inventariseren je persoonlijke wensen en voegen deze toe aan de analyse. Hieruit ontstaat een zeer persoonlijke behandeling. Deze wordt besproken voor we de behandeling starten. Als afsluiting volgt een thuisadvies op maat met informatie over de juiste huidverzorging en eventueel een advies rondom voedingssupplementen. We maken 10 afspraken voor de treat, en gaan vanaf dan met de cosmetische acupunctuurkuur van start!

De ‘Treat’:
Het gezicht en de hals worden gereinigd en geëxfolierd (het verwijderen van dode opperhuidcellen)
We behandelen enkele acupunctuurpunten op de benen en armen, om interne organen te ondersteunen en te behandelen. Vervolgens worden 80 tot 120 naaldjes in de hals en het gezicht oppervlakkig aangebracht op de acupunctuurpunten en in de rimpel zelf. Deze oppervlakkige stimulatie van de huid brengt de lokale doorbloeding op gang, herstelt de balans tussen de aangezichtsspieren en stimuleert de aanmaak van elastine en collageen wat een liftend en verstevigend effect heeft op de huid; rimpels en groeven worden blijvend opgevuld. Gedurende de hele behandeling ligt de nadruk op de besproken probleemgebieden.

Na het aanbrengen van de naaldjes volgt een periode van 20 minuten rust waarbij je geheel ontspannen ligt. Na ongeveer 20 minuten worden de naaldjes er pijnloos uit gehaald.
Na het verwijderen van de naaldjes volgt een drainage behandeling waarbij de afvalstoffen die zijn vrij gekomen worden afgevoerd.

Moon City Spa is gevestigd in Culemborg. Maar wij zijn er voor iedereen in de regio, zoals bijvoorbeeld voor Leerdam, Tiel en Geldermalsen.

meet-treat-1
meet-treat-2
meet-treat-3
  • Voorkeursdag:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij beloven je e-mail adres voor onszelf te houden

Bij elke behandeling

onze-specialisten-1