Aqua peel fusion - header

Onze Aqua Peel Fusion:

  • Voor € 114,50
  • Direct een groot effect
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Langdurige huidverbetering
Bekijk meer
Aqua peel fusion - nieuwe behandeling

Nieuw bij Moon City Spa: APF

Happy skin news!

Onze nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering heet APF: een korte naam, voor een behandeling met direct een groots effect.

APF staat voor: Aqua Peel Fusion. Al tijdens de intensieve kennismaking en trainingen waren we super enthousiast over de resultaten van APF. Vanaf nu is het mogelijk om zelf in onze salon te ontdekken wat APF voor uw huid kan betekenen. De behandeling is geschikt voor elk huidtype, geeft direct resultaat en zorgt langdurig voor huidverbetering.

APF is compleet gericht op huidverbetering, en past daarom geweldig binnen het al bestaande Moon City Spa aanbod!

Aqua Peel Fusion - waarom hiervoor kiezen

Waarom kiezen voor APF?

Let op onze introductie-aanbieding en vraag ons om meer informatie! Of boek gelijk een plekje in onze agenda! Een APF-behandeling duurt 60 minuten inclusief de intake.

APF kan worden ingezet voor het verminderen van fijne lijntjes, littekens en rimpels. Ook is de behandeling geschikt voor het verkleinen van grove poriën, egalisatie van de huid en het verminderen van ouderdomsvlekken. De huid wordt diepgaand gevoed en aangezet tot huidversteviging van binnenuit. De speciale serums die tijdens de behandeling worden ingezet, maken de behandeling nog effectiever en aangenamer.

Aqua Peel Fusion - 4 in 1 systeem voor huidverbetering

4 in 1 systeem voor huidverbetering

Alles wat moderne huidverbetering te bieden heeft, komt samen in deze nieuwe behandeling. De Aqua Peel Fusion (APF) maakt het mogelijk om 4 behandelingen te combineren:

  • Liquid facial cleaning & peeling
  • Diamant microdermabrasie
  • Naaldloze mesotherapie
  • Led-lichttherapie

Laten we de fases nog eens verder uitleggen!

Tijdens fase 1 werken we met liquid facial cleaning & peeling. Met een huidvriendelijke reinigingsvloeistof wordt de huid diep gereinigd. Dode huidcellen en mogelijk comedonen en andere onzuiverheden worden verwijderd.

Diamant microdermabrasie.
We werken hierbij met een steriel opzetstukje met poederdiamant. Dankzij diamond microdermabrasie worden de laatste dode huidcellen verwijderd en worden de huidlagen gestimuleerd tot een betere doorbloeding. Ook werken we op het aanmaken van collageen.

Naaldloze mesotherapie.
De huid is nu optimaal ontvankelijk voor het opnemen van werkstoffen. Deze bevinden zich in speciale serums die we diep in de huid inbrengen door middel van de mesotherapie. Traditioneel bestaat mesotherapie uit een speciaal opzetstukje waarbij fijne naaldjes ervoor zorgen dat werkstoffen diep in de huid kunnen worden opgenomen. Naaldloze mesotherapie is een pijnloze methode waarbij via geluidsgolven voedingstoffen tot in de diepere huidlagen kunnen doordringen.

Led-lichttherapie.
Tijdens deze fase wordt de huid op pijnloze wijze door middel van led-licht gestimuleerd tot het aanmaken van cellen, wat het een doeltreffende behandeling maakt voor huidverbetering en huidverjonging. Tijdens de behandeling ontstaat een aangename, ontspannende warmte op het behandelgebied.Jij komt bij ons langs met een wens of doel. Onze specialisten maken een behandelplan geheel op maat. Zo zorgen we ervoor dat jouw doel bereikt wordt. Hierboven vind je een voorbeeld van een werkwijze. Deze is dus voor iedereen anders omdat wij naar jouw huidtype kijken.

Moon City spa is gevestigd in Culemborg, maar wij zijn er voor iedereen in de regio. Zo ook voor bijvoorbeeld Leerdam, Tiel en Geldermalsen.
Aqua Peel Fusion - huidverbetering met langdurig resultaat

Huidverbetering met een langdurig resultaat

Aqua Peel Fusion zorgt voor een mooie huid die straalt! De huid is diep gereinigd en is optimaal gestimuleerd op de aanmaak van huidverstevigende fibroblasten en collageen. De 4 technieken kunnen worden gecombineerd, maar kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt, zodat de behandeling helemaal maatwerk, passend bij een persoonlijke huidverbeteringsplan kan worden ingezet.