Anti-stress behandeling voor 90,-

De lichaams- en gezichtsbehandeling is nu tijdelijk met €30,- korting.

Maak nu een afspraak
28

Actie loopt maar tot 28 augustus

Max 1 persoon per aanbieding

Anti-stress behandeling voor lichaam en gezicht

Zomerdeal 2
Deze Anti-stress behandeling bestaat uit een combinatie van vaardige handen, een rug behandeling met cuppen, een ontgiftende algenpakking plus een complete gezichtbehandeling.

Ben je toe aan ultieme ontspanning? Wil je stralend van je zomervakantie genieten? Dan is onze anti-stress behandeling een absolute aanrader voor jou.

Ontspanning door inspanning

Deze intensieve, ontspannende behandeling bestaat uit een specialistische bindweefsel behandeling voor je rug en je gezicht. De technieken die we gebruiken zijn o.a cupping, meridiaan diagnostiek en werken op de acupunctuurpunten.

Intensieve behandeling

De intensieve behandeling zorgt voor optimale ontspanning in je lijf, voelt zeer aangenaam en zorgt ervoor dat je nog meer kunt stralen. Niet alleen je huid heeft baat bij deze behandeling maar je hele systeem.

Rug behandeling

Rug behandeling Stel je voor; vaardige handen van onze professional plus cup behandeling op je rug waarbij het gespannen bindweefsel van je lange rugspier en schouders op een relaxte weldadige manier wordt los gemasseerd met glazen cups… Last valt van je schouders en de effecten die stress op je lichaam had worden weggenomen. Een ontgiftende algenpakking na de cup behandeling maakt de ontspanbehandeling helemaal af. Ook voeren de algen extra afvalstoffen af.

Gezichtbehandeling:

Gezichtbehandeling Onze diverse cuptechnieken zorgen ervoor dat onderhuids de afvalstoffen worden afgevoerd, door de massage met de cups de doorbloeding wordt verbeterd, de zuurstof voorziening wordt verbeterd en het bindweefsel wordt versterkt.

De lijntjes, rimpels, tekenen van vermoeidheid en oneffenheden verdwijnen waardoor je stralend, uitgerust en helder de zomer in kan.

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen en Leerdam.

Nu tijdelijk van €120,- voor 90!

Maak nu een afspraak