Meet & Treat Shirley

De meet & Treat Shirley is nu tijdelijk met €19,- korting.

Maak nu een afspraak
28

Actie loopt maar tot 28 augustus

Max 1 persoon per aanbieding

Even voorstellen...

Zomerdeal 1
Vol trots stel ik Shirley aan jullie voor. Deze vakvrouw is ons team komen versterken. Shirley is een allround schoonheidsspecialiste met 7 jaar ervaring. Haar expertise ligt in de huid verbeterende behandelingen met daarbinnen diverse (nieuwe!) specialisaties waar we in de nieuwsbrief van september meer over zullen vertellen.

Om jullie kennis te laten maken met Shirley hebben we een speciale Meet & Treat behandeling met Shirley samen gesteld die de jeugdige glans van je huid herstelt en de huid laat stralen.

Zomerse boost voor je huid

De zomer is een fijne tijd om je huid een flinke boost te geven. Met een exfoliatie behandeling herstelt de jeugdige glans van de huid zonder de huid te beschadigen. Deze methode kan heel mooi worden ingezet bij huidproblemen, bij zonschade, pigmentatie, vroegtijdige veroudering en bij dehydratatie (vocht tekort). De behandeling is geschikt voor elke huid.

Verjongende energie in elke druppel

Het resultaat van de exfoliatie behandeling is een mooie, zeer gladde, egale en stralende huid. En dit al na één behandeling. Het allerbeste resultaat krijg je in een kuur van 6 behandelingen. Na de kuur wordt het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4/6 weken.

Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van de aanbieding.

Shirley vindt het erg leuk om je te ontmoeten en je kennis te laten maken met deze fantastische behandeling. Alleen deze zomervakantie kan de behandeling geboekt worden voor € 60,- per behandeling, of een kuur van 6 behandelingen € 325,-

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen en Leerdam.

Nu tijdelijk van €79,- voor 60!

Maak nu een afspraak