Permanente make-up

Bij Moon City Spa blijven we onszelf continu uitdagen om onze klanten optimaal te laten stralen. We zijn er dan ook trots op te kunnen vertellen dat Monique is geslaagd voor het examen ‘permanente make-up’. Dit betekent dat Moon City Spa vanaf nu ook permanente make-up behandelingen aanbiedt.

Permanente eyeliner & permanente make-up wenkbrauwen

Permanente eyeliner of permanente make-up wenkbrauwen geven je gezicht expressie, ook wanneer je geen make-up draagt. Maar Monique zou Monique niet zijn als ze ook niet een stapje verder gaat. De opleiding die ze gevolgd heeft voorziet ook in corrigerende permanente make-up en gaat daarmee verder dan het zetten van eyeliner en wenkbrauwen alleen.

Monique:
“De meeste mensen zullen hiervoor kiezen, maar permanente make-up is ook heel goed in te zetten voor kleurcorrecties bijvoorbeeld. Ook hieraan is tijdens mijn opleiding en training uitgebreid aandacht besteedt. Wat eyeliner en wenkbrauwen betreft maak ik niet zomaar iets na van een plaatje waar een cliënt mee komt.

Een geslaagde permanente make-up begint met een analyse van het gezicht. Welke vorm en kleur past er bij het gezicht? Dat is vele malen belangrijker dan een lijn die nu toevallig in de mode is.”

PMU diploma uitreiking Monique

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Anders dan bij een reguliere tatoeage wordt de kleurstof minder diep in de huid aangebracht. Na 2-3 jaar is het effect van permanente make-up vervaagd. Echt permanent is permanente make-up dus niet, en dat is maar goed ook. In de loop van de jaren verandert je gezicht en je persoonlijke smaak. Dan zou het maar zo kunnen dat de lijnen niet meer optimaal voor je zijn. Het geeft jaren een mooi resultaat en gemak, en vervaagd langzaam. Je kunt daarna opnieuw kiezen voor een behandeling of zonder gevolgen kiezen om het voortaan naturel te laten.

Van potloodlijntje naar blijvend resultaat

Monique:
“Wanneer ik goed naar de gezichtsvormen en tint van de huid heb gekeken breng ik de lijnen eerst aan met een make-up potlood. Pas wanneer de klant helemaal tevreden is begint het echte werk. Ik houd altijd rekening met iemands gevoeligheid en we werken samen op een ontspannen manier naar een mooi resultaat.

De meeste mensen omschrijven het zetten van permanente make-up als ‘gevoelig, maar niet pijnlijk’. De minuscule naaldjes die de kleur inbrengen zorgen in de eerste dagen na de behandeling voor wat korstvorming. Uiteraard geven we verzorgingstips, maar het verliezen van de korstjes brengt meestal ook wat pigmentverlies met zich mee.

Daarom kom je na de eerste behandeling nog 2 maal terug, met tussenposen van 6 weken. Maar vanaf de eerste behandeling is het verbluffende effect natuurlijk wel direct zichtbaar!”

Wil je meer weten over de onze permanente make-up behadelingen? Loop dan gerust eens de salon binnen. Bellen kan natuurlijk ook. Je mag rekenen op een deskundig advies!

Bekijk ons artikel in het Lek Magazine!

Prijzen

Permanente Make-Up nieuw:

Inclusief 2x nabehandelingen binnen 12 weken na 1e behandeling.

Intake gesprek:

Kosten intake gesprek twv € 25.- (3 maanden geldige i.v.m. eventuele bedenktijd)
Kosten intake gesprek zijn verrekend in de behandelprijs bij afname PMU behandeling

Wenkbrauwen

3D Hairstrokes€ 350,-
Shadows€ 350,-
Umbre Wenkbrauwen€ 350,-
 

Ogen

Infralash
Boven ooglid€ 225,-
Boven + onder ooglid€ 325,-
Eyeliner
Inclusief infralash boven ooglid€ 299,-
Inclusief infralash boven + onder ooglid€ 350,-
 

Permanente Make-Up opfrisbehandeling

Wenkbrauwen€ 110,-
 

Infralash opfrisbehandeling

Boven ooglid€ 110,-
Onder ooglid€ 110,-
 

Eyeliner opfrisbehandeling

Inclusief infralash boven ooglid€ 140,-
Inclusief infralash boven + onder ooglid€ 150,-
 

Opfrisbehandeling binnen 2 maanden

€ 50,-

Geldigheid tarieven Moon City Spa

Tarieven geldig voor klanten van Moon City Spa tot 18 maanden na laatste PMU behandeling.
Na 18 maanden of bij nieuwe klanten zal vooraf worden bepaald wat de eventuele (meer) prijs van de gewenste behandeling zal zijn.