Permanente make-up

Bij Moon City Spa blijven we onszelf continu uitdagen om onze klanten optimaal te laten stralen. We streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en werken uitsluitend met beste pigmenten en naalden van Hulscher Cosmetics. Dus voor de beste kwaliteit permanente make-up (cosmetisch pigmentatie) ben je bij ons aan het juiste adres!

De salon is ingericht volgens de hygiëne regels en heeft een geldige vergunning van de GGD.

Om de groei in dit vakgebied bij te houden, volgen wij regelmatig bijscholingen / masterclasses van nationale en internationale docenten!

Wij helpen u graag met permanente make-up voor diverse doeleinden:

Permanente eyeliner & permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up (PMU) eyeliner of permanente wenkbrauwen geven je gezicht expressie, ook wanneer je geen make-up draagt. PMU is het inbrengen van pigment. De opleiding die we gevolgd hebben voorziet ook in corrigerende permanente make-up en gaat daarmee verder dan het zetten van eyeliner (wing) en mooie wenkbrauwen alleen. Wij zorgen ervoor dat je weer helemaal straalt en een heel natuurlijke look behoudt.

Monique:
““De meeste mensen zullen hiervoor kiezen, maar permanente make-up is ook heel goed in te zetten voor kleurcorrecties bijvoorbeeld. Ook hieraan is tijdens mijn opleiding en training uitgebreid aandacht besteedt. Wat eyeliner en wenkbrauwen betreft maken we niet zomaar iets na van een plaatje waar een cliënt mee komt.

Een geslaagde permanente make-up begint met een analyse van het gezicht. Welke vorm en kleur past er bij het gezicht? Dat is vele malen belangrijker dan een lijn die nu toevallig in de mode is.”

Daarbij gaan we kijken wat beter bij je gezicht past. Misschien geven harde lijnen jouw wel de mooiste uitstraling. Een andere mogelijkheid is het inbrengen van pigment op een subtiele wijze. Hierdoor lijkt het alsof je jouw perfecte wenkbrauwen hebt ingekleurd met poeder (powder brows).

Permanente make-up diploma uitreiking Monique

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Bij permanente make-up worden pigmenten ingebracht in de lederhuid. Het lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel van permanente make-up is anders. Bij PMU worden de pigmenten minder diep ingebracht dan bij een tatoeage. Na 2-3 jaar is het effect van permanente make-up vervaagd. Afhankelijk van jouw huid en de gekozen kleur verschilt het voor iedereen hoe lang de PMU exact blijft zitten. Echt permanent is permanente make-up aanbrengen dus niet, en dat is maar goed ook. In de loop van de jaren verandert je gezicht en je persoonlijke smaak. Dan zou het maar zo kunnen dat de lijnen niet meer optimaal voor je zijn. Het geeft jaren een mooi resultaat en gemak, en vervaagd langzaam. Je kunt daarna opnieuw kiezen voor een behandeling of zonder gevolgen kiezen om het voortaan naturel te laten.

Van potloodlijntje naar blijvend resultaat

Monique:
“Wanneer we goed naar de gezichtsvormen en tint van de huid heb gekeken brengen we een voorbeeld aan. Pas wanneer de klant helemaal tevreden is begint het echte werk. Ik houd altijd rekening met iemands gevoeligheid en we werken samen op een ontspannen manier naar een mooi resultaat.

Permanente make-up, nazorg

De meeste mensen omschrijven het aanbrengen van permanente make-up als ‘gevoelig, maar niet pijnlijk’. De minuscule naaldjes die de kleur inbrengen zorgen in de eerste dagen na de behandeling voor wat korstvorming. Uiteraard geven we verzorgingstips, maar het verliezen van de korstjes brengt meestal ook wat pigmentverlies met zich mee.

Daarom kom je na de eerste behandeling nog 1 a 2 maal terug, met tussenpozen van 4/6 weken. Maar vanaf de eerste behandeling is het verbluffende effect natuurlijk wel direct zichtbaar!”

Wil je meer weten over onze behandelingen? Loop dan gerust eens de salon binnen. Bellen kan natuurlijk ook. Je mag rekenen op een deskundig advies!

Bekijk ons artikel in het Lek Magazine!


Bekijk onze PMU en Zoner flyer!

Medische tatoeage / dermatografie

Heb je een medische ingreep gehad of heb je ooit een litteken overgehouden aan een voorval? Dan ben je bij de specialisten van Moon City Spa in goede handen. Wij verzorgen voor jou de permanente make-up secuur en precies. Misschien heb je een operatie achter de rug aan je borst(en) en is hierdoor je tepelhof en tepel van kleur veranderd. Met onze cosmetische tatoeage zorgen wij ervoor dat jouw borst er zo natuurlijk mogelijk uit komt te zien.

Een andere reden voor het medisch tatoeëren, is wanneer je bijvoorbeeld last hebt van striae. Dit kan op vele plekken op je lichaam voorkomen en is volkomen normaal. Toch begrijpen wij dat jij je hier misschien aan stoort. Ook hiervoor bieden wij dé oplossing door de juiste pigmentkleur aan te brengen.

Of misschien heb je wel ergens tussen gezeten met je vingers en zijn je nagels hierdoor van je vingers gevallen. Wij zetten graag een medische tattoo en laten jouw vingers er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Dit dan inclusief getatoeëerde nagels.

Kortom, er zijn veel meer redenen voor het zetten van permanente make-up. Bel ons gerust of maak een afspraak voor meer informatie!

Permanente Make-Up Prijzen 2019

Intake gesprek:

Kosten intakegesprek twv € 25.- (3 maanden geldige i.v.m. eventuele bedenktijd)
Kosten intakegesprek zijn verrekend in de behandelprijs bij afname PMU behandeling

Wenkbrauwen Nieuw

3D HAIRSTROKES: (haartjes techniek)
Ombre: techniek (poederachtig/schaduw)
1e zetting € 189,-
Nabehandeling (binnen 6 weken) € 85,-
Nabehandeling (binnen 3 maanden) € 99,-
Nabehandeling (binnen 1 jaar) € 125,-
 
Combi Techniek: Ombre met hairstrokes, verschillende technieken met 2 verschillende naalden
1e zetting € 225,-
Nabehandeling (binnen 6 weken) € 105,-
Nabehandeling (binnen 3 maanden) € 115,-
Nabehandeling (binnen 1 jaar) € 135,-
 
Alle opfrisbehandelingen (na 1 jaar):
Normaal/speciaal € 175,-
 

Ogen

Infralash: pigmentatie alleen op wimperrand met kleine eyeliner (subtiel)
Boven ooglid € 225,-
Boven + onder ooglid € 325,-
Nabehandeling (binnen 6 weken) € 85,-
Nabehandeling (binnen 3 maanden) € 99,-
Nabehandeling (binnen 1 jaar) € 125,-
 
 

Infralash opfrisbehandeling na 1 jaar:

Boven ooglid € 110,-
Onder ooglid € 110,-
 

Eyeliner opfrisbehandeling na 1 jaar:

Inclusief infralash boven ooglid € 140,-
Inclusief infralash boven + onder ooglid € 150,-
 

Lippen (Full lips/lip shadow)

Eerste behandeling € 225,-
1e na behandeling (binnen 6 weken) € 105,-
2e na behandeling (binnen 3 maanden) € 99,-
Nabehandeling (binnen 1 jaar) € 135,-

Moon City Spa; wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, Geldermalsen en Leerdam.