Prijzen permanente make-up

Wenkbrauwen

1e zetting € 250,-
Nabehandeling (binnen 6 weken) € 125,-
Nabehandeling (binnen 1 jaar) € 125,-

Ogen

Boven ooglid € 250,-
Boven + onder ooglid € 325,-
Nabehandeling (binnen 6 weken) € 125,-
Nabehandeling (binnen 1 jaar) € 125,-

Lippen

Eerste behandeling € 250,-
Nabehandeling (binnen 6 weken) € 125,-
Nabehandeling (binnen 1 jaar) € 125,-

*De kosten voor het intakegesprek zijn € 25, en drie maanden geldig. Deze kosten zijn verrekend in de prijs wanneer je een PMU-behandeling afneemt.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) eyeliner of PMU wenkbrauwen geven je gezicht expressie, ook wanneer je geen make-up draagt. PMU is het inbrengen van pigment. De opleiding die we gevolgd hebben voorziet ook in corrigerende permanente make-up en gaat daarmee verder dan het zetten van eyeliner (wing) en mooie wenkbrauwen alleen. Wij zorgen ervoor dat je weer helemaal straalt en een heel natuurlijke look behoudt.

De meeste mensen zullen hiervoor kiezen, maar permanente make-up is ook heel goed in te zetten voor kleurcorrecties bijvoorbeeld. Ook hieraan is tijdens mijn opleiding en training uitgebreid aandacht besteedt. Wat eyeliner en wenkbrauwen betreft maken we niet zomaar iets na van een plaatje waar een cliënt mee komt.

Werkwijze

1) Intake: Gezichtsanalyse

Een geslaagde permanente make-up begint met een analyse van het gezicht. Welke vorm en kleur past er bij het gezicht? Dat is vele malen belangrijker dan een lijn die nu toevallig in de mode is.

Daarbij gaan we kijken wat beter bij je gezicht past. Misschien geven harde lijnen jou wel de mooiste uitstraling. Een andere mogelijkheid is het inbrengen van pigment op een subtiele wijze. Hierdoor lijkt het alsof je jouw perfecte wenkbrauwen hebt ingekleurd met poeder.

2) Van voorbeeld tot het echte werk

Wanneer we goed naar de gezichtsvormen en tint van de huid heb gekeken brengen we een voorbeeld aan. Pas wanneer de klant helemaal tevreden is, begint het echte werk. We houden altijd rekening met iemands gevoeligheid en we werken samen op een ontspannen manier naar een mooi resultaat.

3) Nazorg

De meeste mensen omschrijven het aanbrengen van permanente make-up als gevoelig, maar niet pijnlijk. De minuscule naaldjes die de kleur inbrengen zorgen in de eerste dagen na de behandeling voor wat korstvorming. Uiteraard geven we verzorgingstips, maar het verliezen van de korstjes brengt meestal ook wat pigmentverlies met zich mee.

Daarom kom je na de eerste behandeling nog 1 of 2 keer terug, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Maar vanaf de eerste behandeling is het verbluffende effect natuurlijk wel direct zichtbaar!

Permanente make-up technieken

Onze specialisten beschikken over diverse technieken. Dit is van groot belang, want niet elke techniek past bij elk gezicht. Daarbij zit er een groot verschil tussen het aanbrengen van PMU voor wenkbrauwen, ooglijn of lippen. Lees meer over de technieken waar onze specialisten over beschikken.

Technieken voor wenkbrauwen

In onze salon gebruiken wij diverse technieken bij het zetten van permanente make-up wenkbrauwen. Elke techniek heeft een andere uitstraling als resultaat. Wij lichten kort toe wat de verschillen zijn tussen de gebruikte technieken die onze pmu-specialisten bezitten.

Wanneer je bij ons langskomt voor permanente make-up voor je wenkbrauwen, bekijken wij eerst je gezicht. Aan de hand van deze analyse en in overleg met jou bepalen we de passende techniek voor jou.

Powderbrows

Bij de techniek ‘Powderbrows’ gebruiken we pigment om jouw wenkbrauwen in te schaduwen. Het pigment wordt subtiel aangebracht waardoor het lijkt alsof je gewoon poeder hebt gebruikt om je wenkbrauwen in te kleuren. Bij deze techniek zorgen we ervoor dat jouw wenkbrauwen gelijkmatig gevuld worden. De rand van je wenkbrauw laten we wat zachter ogen. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke look.

Na deze behandeling hoef je niet meer elke ochtend de poeder aan te brengen en sta je er al mee op! Door de subtiele aanbrenging is deze behandeling semi-permanent. Je dient na circa 1,5 jaar terug te komen voor een touch-up.

Ombre brows

Ook bij de ‘Ombre wenkbrauw’ wordt gewerkt met het subtiel aanbrengen van pigment. Zo lijkt het ook bij deze techniek of jouw wenkbrauwen zijn ingekleurd met poeder. Het verschil met de Powder Brow techniek is dat niet je gehele wenkbrauw in dezelfde mate wordt gevuld. Bij de Ombre Brow techniek wordt de aanzet van je wenkbrauwen lichter ingeschaduwd. Naar de punten toe, worden ze donkerder. Hierdoor hebben ze een mooie overloop die er zacht en natuurlijk uitziet.

Hairstrokes

Zou je graag vollere wenkbrauwen willen? Kies dan voor de ‘Hairstrokes’ wenkbrauwen (ook wel haartjestechniek). Deze techniek staat bekend om zijn 3D effect. In de bovenste huid worden kleine sneetjes met pigment aangebracht. Het geeft een écht natuurlijke uitstraling omdat de lijntjes lijken op echte wenkbrauwhaartjes. Elk lijntje wordt met nauwkeurigheid en precisie gezet, zodat jij het beste resultaat hebt.

Technieken voor eyeliner

Naast het aanbrengen van permanente make-up voor je wenkbrauwen, beschikken wij ook over de kennis en ervaring in het aanbrengen van eyeliner. Met eyeliner PMU heb je altijd een frisse uitstraling, direct wanneer je uit bed komt. Daarbij kan het best wel wat tijd kosten om elke ochtend eyeliner aan te brengen. Met permanente make-up eyeliner bespaar je elke dag veel tijd.

Onze specialisten beschikken over verschillende technieken die een ander resultaat opleveren.

Infralash eyeliner

De ‘infralash eyeliner’ techniek is een subtiele manier om een frisse en natuurlijke look te creëren. Bij deze techniek plaatsen we een lijntje tussen je wimperhaartjes. Dit zorgt er allereerst voor dat je ogen er wat meer uitspringen en groter lijken. Ook lijken je wimpers een stuk voller door de dikkere achtergrond. Deze techniek is ideaal voor mensen die er niet te opgemaakt uit willen zien.

Permanente eyeliner wing

Draag je elke dag eyeliner met een subtiele wing aan het einde? Dan is de permanente eyeliner ‘wing’ écht iets voor jou. Deze wordt net iets hoger en dikker aangebracht dan bij de Infralash techniek. Het wing-effect dat jij normaal iedere ochtend thuis maakt met je eyeliner staat er nu al op wanneer je wakker wordt. Handig toch?

Technieken voor lippen

Bij permanente make-up voor je lippen worden ze gepigmenteerd met een permanent make-up apparaat. Met een hele fijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen. Met deze permanente make-up heb je altijd lippen die er verzorgd uitzien.

Heb je misschien asymmetrische lippen en zou je dit graag symmetrisch krijgen, of zou je net een andere vorm willen? Ook dit is mogelijk! Misschien vind je dat jouw lippen net wat voller kunnen. Met de permanente make-up van Moon City Spa laten we ze net wat voller lijken. Voor deze behandeling is er ook keuze tussen diverse technieken. Wij lichten ze graag verder toe.

Full lips

Bij de ‘Full Lips’ techniek worden jouw gehele lippen gepigmenteerd. Dit biedt vooral een oplossing wanneer je bijvoorbeeld wat bleke lippen hebt of als het pigment in de lipcontour is vervaagd. Wij geven je lippen een frisse kleur waardoor ze écht opvallen in je gezicht.

Lip shadow

Bij het gebruik van de ‘Lip Shadow’ techniek wordt er een ombre- of blush-effect gemaakt. Deze begint bij de contour en loopt af naar de binnenkant van de lip. Dit is bijvoorbeeld een oplossing voor asymmetrische lippen. Ook ogen je lippen door deze techniek mooi strak. Naast het pigmenteren van de contouren van de lippen brengen we ook een zacht schaduweffect rondom de lippen aan. Dit maakt de look wat natuurlijker.

Wij zijn er voor iedereen in regio Culemborg, van Geldermalsen, Leerdam tot Tiel.

Medische tatoeage/dermatografie

Heb je littekens overgehouden door bijvoorbeeld brandwonden, schaafwonden, een operatie, een ongeluk of striae? Dan ben je bij de specialisten van Moon City Spa in goede handen. Wij verzorgen voor jou de permanente make-up secuur en precies. Misschien heb je een operatie achter de rug aan je borst(en) en is hierdoor je tepelhof en tepel van kleur veranderd. Met onze cosmetische tatoeage zorgen wij ervoor dat jouw borst er zo natuurlijk mogelijk uit komt te zien.

Een andere reden voor het medisch tatoeëren, is wanneer je bijvoorbeeld last hebt van striae. Dit kan op vele plekken op je lichaam voorkomen en is volkomen normaal. Toch begrijpen wij dat jij je hier misschien aan stoort. Ook hiervoor bieden wij dé oplossing door de juiste pigmentkleur aan te brengen.

Of misschien heb je wel ergens tussen gezeten met je vingers en zijn je nagels hierdoor van je vingers gevallen. Wij zetten graag een medische tattoo en laten jouw vingers er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Dit dan inclusief getatoeëerde nagels. Of heb je een hazenlip en zou je graag een liplijncorrectie doen. Ook in de volgende gevallen is dermatorafie de passende oplossing: camouflage bij een wijnvlek of ooievaarsbeet, vitiligo en hypo- of hyperpigmentatie.

Techniek dermatografie

De techniek achter dermatografie is nog vrij onbekend. Er wordt medische tatoeage en microneedling toegepast om kleur- en vloeistoffen in de huid aan te brengen. Hierdoor worden huidverkleuringen minder zichtbaar en het littekenweefsel soepeler. Het verschil met gewone tatoeage is het gebruik van zeer dunnen naalden voor het inbrengen van de kleurpigmenten. De behandeling is vrijwel pijnloos dus plaatselijke verdoving is vaak niet nodig.

Maar hoeveel behandelingen zijn er dan nodig? Dit verschilt per huidtype en aandoening. Je krijgt, anders dan bij PMU voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen, wél een blijvend resultaat. De kleurpigmenten zijn kwalitatief zo goed dat zelfs na jaren bijna geen sprake is van vervaging.

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Bij permanente make-up worden pigmenten ingebracht in de lederhuid. Het lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel van permanente make-up is anders. Bij PMU worden de pigmenten minder diep ingebracht dan bij een tatoeage. Na 2-3 jaar is het effect van permanente make-up vervaagd. Afhankelijk van jouw huid en de gekozen kleur verschilt het voor iedereen hoe lang de PMU exact blijft zitten.

Echt permanent is permanente make-up aanbrengen dus niet, en dat is maar goed ook. In de loop van de jaren verandert je gezicht en je persoonlijke smaak. Dan zou het maar zo kunnen dat de lijnen niet meer optimaal voor je zijn. Het geeft jaren een mooi resultaat en gemak, en vervaagd langzaam. Je kunt daarna opnieuw kiezen voor een behandeling of zonder gevolgen kiezen om het voortaan naturel te laten.

Doet het aanbrengen van permanente make-up pijn?

Veel mensen ervaren het aanbrengen van permanente make-up als gevoelig maar geven aan dat het geen pijn doet.

Welke behandeling is het meest geschikt voor mij?

Voordat wij de permanente make-up aanbrengen, voeren wij altijd een uitgebreide gezichtsanalyse uit. Hierin worden je huidskleur en de vorm van je gezicht meegenomen. Zo kunnen wij je altijd voorzien van passend advies over de juiste behandeling voor jou.

Verzorgen jullie ook huidverbeterende behandelingen?

Jazeker, sterker nog. Moon City Spa is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Als huidspecialist kun je bij ons terecht voor diverse behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan de Aqua Peel Fusion behandeling of de Green Sea Peel.