Bepaalt jouw onrustige en onzuivere huid je dagelijks leven?

Acne is een veel voorkomend probleem, 85-100% van de mensen krijgt in zijn leven met acne te maken. Vaak wordt er gedacht dat acne alleen bij pubers voor komt, maar ook dertigers en veertigers kunnen met acne te maken krijgen.

Acne veroorzaakt niet alleen een pijnlijke, onrustige en onzuivere huid, het heeft ook een grote psychologische impact. Met de juiste aanpak kunt u weer genieten van een frisse en pijnloze huid. Daarnaast zal er een enorme last van uw schouders vallen en kunt u weer vol zelfvertrouwen naar buiten.

Moon City Spa biedt de juiste aanpak voor het verhelpen van acne. Bij Moon City Spa wordt namelijk gebruik gemaakt van een unieke methode, ontwikkeld om de huid weer volledig te herstellen. Door middel van een diepe medische peeling kan de opperhuid worden aangepakt, de overmatige talgproductie worden geremd en de bacterie die verantwoordelijk is voor de huidontsteking worden verwijderd. Op deze manier wordt de huid weer in functie hersteld.

Naast de diepe medische peeling krijgt u ook voedingstips, aangevuld met speciale voedingssupplementen mee. Hiermee kan de hormoonhuishouding weer in balans worden gebracht. Wanneer de hormoonhuishouding in balans is, zal dit ook de talgproductie remmen en wordt uw huid nog zuiverder!

Maak nu je afspraak!

Beperkte plaatsen beschikbaar voor deze actie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.