Acne behandeling

Acne behandeling

Acne

Bepaalt jouw onrustige en onzuivere huid je dagelijkse leven? Voelt de huid pijnlijk door ontstekingen en heb je ontsierende rode plekken? Heb je alles al geprobeerd, maar blijft de acne in het gezicht terug komen? Wil je jezelf niet langer zo voelen maar juist trots zijn op wie je bent en hoe je er uit ziet?
Acne is een veel voorkomend probleem. De meeste mensen krijgt hier ooit mee te maken.


Acne komt niet alleen bij pubers voor, ook dertigers en veertigers kunnen ermee te maken krijgen. Het is meer dan vervelend omdat acne een grote psychologische impact heeft. Met de juiste aanpak kunt u weer genieten van een frisse pijnloze huid. Er valt een enorme last van uw schouders en u kunt met een opgeheven hoofd naar buiten.


Oorzaak

Aan de basis van het ontstaan van puistjes of acne ligt een overmatige talg productie. Deze overmatige productie wordt gestimuleerd door hormonale disbalans, bepaalde voeding, verkeerd cosmetica gebruik en stress. Daarnaast is een acne huid meer verhoornd, wat inhoudt dat de opperhuid verdikt is, deze soms gestapeld ligt en er zodoende meer dode opperhuidcellen op de huid zitten. Doordat de dode opperhuidcellen oftewel de schilfers de porie verstoppen, kan de talg niet meer wegstromen en ontstaan er verstoppingen van de poriën welke uiteindelijk puistjes worden

Hoe kom je van acne af?

De huidspecialisten van Moon City Spa zijn specialist op het gebied van acne. Een reguliere schoonheidsspecialiste kan de huid reinigen en licht peelen om verstoppingen van de talgklier te voorkomen, in de praktijk blijkt dit heel vaak onvoldoende. Via de arts krijg je medicijnen voorgeschreven om op je huid aan te brengen en in sommige gevallen wordt er een heftige antibiotica voor geschreven. Producten van de drogist en de apotheek bevatten vaak uitdrogende en irriterende ingrediënten. Dit is niet altijd de oplossing naar een rustige huid.


Wanneer je echt van de acne af wilt komen moet de oorzaak worden aangepakt. Aan de hand van een diepe medische peeling kan de opperhuid worden aangepakt, de overmatige talgproductie wordt geremd en de bacterie die verantwoordelijk is voor de huidontsteking wordt verwijderd van de huid. De huid wordt in functie hersteld. Aan de hand van voedingstips, aangevuld met speciale voedingssupplementen kunnen we de hormoonhuishouding in balans brengen. Ook dit remt de talgproductie en zuivert uw huid.

salespage-acne-dame

Waarom helpen de behandelingen van Moon City Spa wel?

Moon City Spa heeft een unieke methode ontwikkeld: drainage van de huid waarbij de intercellulaire ruimtes worden geactiveerd en gereguleerd(onderste huidlagen) met behulp van de juiste ingrediënten die de huid weer herstellen.

Door onze natuurgeneeskundige inzichten en achtergrond in samenwerking met de reguliere specialistische acne behandelingen, zijn deze specialisaties samen gebracht tot een uniek werkende behandelmethode waardoor we de belofte kunnen doen van een effectieve behandeling met langdurig resultaat.

We adviseren voor thuisgebruik de juiste ingrediënten zodat we samen aan de slag kunnen gaan en daarbij leer je om met je eigen huidaandoening om te gaan.

Kies voor een leven zonder acne en maak vandaag nog een afspraak!

maak-afspraak

BEHANDELINGEN WORDEN VEELAL VERGOED

Moon City Spa is erkend als specialist op het gebied van acne en daarom kunt u een deel van de behandelingskosten terugkrijgen via uw zorgverzekering. Het is wel aan te bevelen om op dit punt uw persoonlijke polis hierin te raadplegenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *